Dobrý den, jsem tu zpět a hledám zase radu od zkuše[url=]ných. Potřeboval bych poradit, bydlím v Praze v Hostivaři a mám problém že mám o2, kde je rychlost jenom 20MB/s což znamená že reální rychlost je nějakých 2.5 pokud se nemýlim. Rád bych si zkusil pořídit lepší internet, ale uplně nevím co mám dělat. O2 víc neposkytuje tady, ale nevim jak zjisti jestli něco jiného ano. Tak se chci zeptat jestli nemáte nějaké nápady nebo to prostě vůbec nejde.
Děkuji všem kdo poradí.
Internet poskytovatel Vyřešeno
Re: Internet poskytovatel Vyřešeno
Tech 20 Mbit/s je predpokladam vysledek mereni od O2. Obavam se ze pokud nevedou do baraku dalsi draty, napr. kabelovka, tak nic moc rychlejsiho neni realne.
I tech 20 Mbit/s je o hodne rychlejsich nez ve vetsine republiky. Na co presne takhle rychlost nestaci?
I tech 20 Mbit/s je o hodne rychlejsich nez ve vetsine republiky. Na co presne takhle rychlost nestaci?
Re: Internet poskytovatel
a nedají se do domu ty dráty přivést ?...Na stahování, je to větší confort a trochu mě rozčiluje když všichni kolem mě mají internet za stejnou cenu 3x-4x rychlejší a v domácnosti je nás 5 na počítači víceméně denně, opravdu to neni tak dostatučující pro nás 

Daji se privest, ale kdyz to budes platit sam tak pocitej cca 400.000 Kc.
Kdyz to bude dostatecne zajimave pro poskytovatele (tzn bude dost zajemcu) tak si to natahne sam.
Kdyz to bude dostatecne zajimave pro poskytovatele (tzn bude dost zajemcu) tak si to natahne sam.
oh, tak to nemám v kapse, to asi nic teda
Tak díky i za trochu té pomoci

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 13010
-
od pikaso.andreas
Zobrazit poslední příspěvek
23 led 2025 10:42
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4879
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3154
-
od Alferi