1) musíš něco udělat, třeba co jsem psal
2) závisí na 1) kdybys to třeba zalepil, možná by to používat šlo, já bych na to ale nic důležitého neukládal.
SD karta - prasklý kryt
Re: SD karta - prasklý kryt
a jentak ještě pro zajímavost.. přijde vám normální že jsem si před týdnem objednal z czc.cz 2 notesy které přišli poškozené? Oba jsou značky HP (u jednoho za 21,5tis. nejde touchpad / a u druhého za 8 klávesy)
řekl bych si no, to se může stát .. kluci ve foxconu to flákaj (dělal tam i kámoš tak vím jak to chodí) .. no nic bych neřekl kdyby jsem neobjednával minulý rok jeden pro tátu a také nešel (ašus - display)
už jsem to reklamoval ale nějak podezřele to trvá.. má přítelkyně má packard bell.. reklamovala to v servisu aceru - přijelo pro to druhý den PPLko, nic neplatila a za 3-4 dny to měla doma.. já to jeětě musel odvést na pobočku - takže jsme dali za benál a doma nic nemám a na emailu jen že to převzali :/ trochu czc zaspává v dnešní rychlé době řekl bych,..

už jsem to reklamoval ale nějak podezřele to trvá.. má přítelkyně má packard bell.. reklamovala to v servisu aceru - přijelo pro to druhý den PPLko, nic neplatila a za 3-4 dny to měla doma.. já to jeětě musel odvést na pobočku - takže jsme dali za benál a doma nic nemám a na emailu jen že to převzali :/ trochu czc zaspává v dnešní rychlé době řekl bych,..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 4337
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
03 bře 2025 07:11