Dobrý den,
vlastním 2 PC. Jeden jé mojí mamky, druhý je můj. Já mám na svojem 728(+-)MB ramku a ona 1GB.
Napadlo mě to vyměnit, jenže vůbec s tím nemám zkušenosti, nevím kam to dát.. nepomohli by jste?
Jak vyměnit RAM? Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Jak vyměnit RAM?
Njdříve je třeba zjistit, zda jsou RAM kompatibilní se základní deskou.
Dobře, a to zjistím prosímpak jak?
-
- Pohlaví:
Nemá zmysel prehadzovať tie ramky, nijako ti tých pár MB nepomôže.
Podľa RAM predpokladám, že sú to staré krámy a zo skúseností viem, že nemajú moc radi menenie RAM.
Podľa RAM predpokladám, že sú to staré krámy a zo skúseností viem, že nemajú moc radi menenie RAM.
I tak bych to chtěl udělat, protože na mamky PC mi hra vůbec nelagovala, nemusíte se ptát na hru.. tohle už jsem řešil jinde, potřeboval bych jenom vyměnit tu RAMku.
Ještě když hraju, tak mi to občas hodí dole INFOTEXT, že je málo virtuální paměti?
Ještě když hraju, tak mi to občas hodí dole INFOTEXT, že je málo virtuální paměti?
To není jen o RAMkách, tam je určitě rozdíl i ve výkonnosti CPU a GPU na obou deskách. Bez znalosti obou desek, CPU a GK nelze dát objektivní vyjádření, obecně platí to, co tu již napsal RedMasterSK.
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
CPU: Intel Pentium 4 506, 2656 MHz (20x133)
ZÁKLADNÍ DESKA: MSI 848PM (MS-7067)
ID DESKY: 03/01/2005-Springdale-G-6A79AM4YC-00
GPU: AGP 8x: nVIDIA GeForce 6200 AGP
Abych to tedy víc přiblížil, jedná se o hru CS 1.6, po instalaci hra běží tak 3 dny bez lagování, čístá hra, jenže 4. den se začně mírně lagovat až hrozně, vždycky to vyřeším tím, že hru přeinstaluji, jenže to už takto dělat nechci.
ZÁKLADNÍ DESKA: MSI 848PM (MS-7067)
ID DESKY: 03/01/2005-Springdale-G-6A79AM4YC-00
GPU: AGP 8x: nVIDIA GeForce 6200 AGP
Abych to tedy víc přiblížil, jedná se o hru CS 1.6, po instalaci hra běží tak 3 dny bez lagování, čístá hra, jenže 4. den se začně mírně lagovat až hrozně, vždycky to vyřeším tím, že hru přeinstaluji, jenže to už takto dělat nechci.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ještě informace o tom druhém PC.
Naposledy upravil(a) Karrex dne 19 led 2015 17:15, celkem upraveno 1 x.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Pohlaví:
to brake:
především si máš založit vlastní téma a nevstupovat do jiného. To je v pravidlech.
A je to přesně jak se píše v manuálu. Nic si neprotiřečí, špatně si to pochopil.
především si máš založit vlastní téma a nevstupovat do jiného. To je v pravidlech.
A je to přesně jak se píše v manuálu. Nic si neprotiřečí, špatně si to pochopil.
Sice jsi zatím nesdělil, co za typ je druhá grafika, ale i tak - na výměnu RAMek zapomeň. A to z toho důvodu, že ty máš DDR, kdežto Tvoje mamka DDR2, takže jsou nezáměnné.
Kromě toho máš podstatně starší a "slabší" desku, to samé platí o CPU.
Tvůj PC v podstatě nemáš šanci dostat na úroveň PC Tvé mamky bez výměny všech podstatných komponentů - MB, CPU, RAM, GK, popř i zdroj. A to je definitivní, nemá cenu se v tom nějak šťourat!
Kromě toho máš podstatně starší a "slabší" desku, to samé platí o CPU.
Tvůj PC v podstatě nemáš šanci dostat na úroveň PC Tvé mamky bez výměny všech podstatných komponentů - MB, CPU, RAM, GK, popř i zdroj. A to je definitivní, nemá cenu se v tom nějak šťourat!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...