Zdravím,
tady jste nejchytřejší lidi ve svém oboru, které znám. Proto se ptám i takhle - nevíte kde by jsem mohl zjistit, pokud mám rádio v autě, tak při nastartování se samo zapne, ale při vypnutí motoru zustane hrát.
Rádio v autě Vyřešeno
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Rádio v autě
Osobne bych to zjistoval v dokumentaci k radiu, protoze u lepsich kousku se to da nastavit.
Krome pripadu, kdy po vypnuti motoru uz neni radio napajene (i to jsem uz videl).
Krome pripadu, kdy po vypnuti motoru uz neni radio napajene (i to jsem uz videl).
Tvůj dotaz je dost mimo zaměření fóra, odkázal bych tě spíš na nějaké fórum zabývající se auty. Až tam budeš psát, zkus svůj dotaz zformulovat trochu lépe. Nezapomeň zmínit co máš za auto a co máš za rádio a jestli se takhle chová od připojení nebo jestli se takhle začalo chovat až později. A klidně to napiš i sem, nepřekvapilo by mě kdyby se i tady našel někdo kdo by ti dokázal pomoct.
Z ciste technickeho hlediska je to tak spravne - nastartovani zapne motor i radio, ale neni duvod proc by ho vypnuti motoru melo vypinat.
Zalezi samozrejmne na tom, co je to za radio a co je to za auto - jinak to funguje ve Felicii s radiem z Kauflandu a jinak v Audine kde je to radio vestavene od vyrobce a komunikuje po sbernici. Tam je tech moznosti samozrejmne vic.
Zalezi samozrejmne na tom, co je to za radio a co je to za auto - jinak to funguje ve Felicii s radiem z Kauflandu a jinak v Audine kde je to radio vestavene od vyrobce a komunikuje po sbernici. Tam je tech moznosti samozrejmne vic.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Např. u koncernu ti rádio hraje, dokud zcela nevytáhneš klíček ze spínačky. Nestačí jen vypnout motor
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Re: Rádio v autě Vyřešeno
petr22 píše:nastartovani zapne motor i radio, ale neni duvod proc by ho vypnuti motoru melo vypinat
Důvod je lidská skleróza a v neposlední řadě lenost, následek vybitý akumulátor. Viděl jsem i rádia, která právě proto šla tlačítkem zapnout bez zapnutého klíčku, ale při vypnutí spínačky se vypnula také.
teichmann.ondrej: Tohle záleží na výrobci a liší se to i u různých modelů, nejlepší by bylo si to přímo v prodejně vyzkoušet. Mívali jsme na to stojan, kde bylo pár různých typů na ukázku, které si zákazníci mohli osahat a vybrat co jim nejvíc vyhovuje...
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Sklerozu resi vypnuti radia pri vytazeni klicku nebo zamknuti auta - pak by se mely zatahnout i okna a vypnout radio.
Kdyz vypinam motor v kolone nebo na prejezdu tak neni duvod vypinat porad dokola radio.
V kazdem pripade s hloupym autoradiem do ktereho jde jen 12V se nic vymyslet neda, u drazsiho vozidla muze byt nutny autorizovany servis (a nemusi to byt levne).
Treba s radaama co montuje VW do Skodovek jdou delat docela psi kusy.
Kdyz vypinam motor v kolone nebo na prejezdu tak neni duvod vypinat porad dokola radio.
V kazdem pripade s hloupym autoradiem do ktereho jde jen 12V se nic vymyslet neda, u drazsiho vozidla muze byt nutny autorizovany servis (a nemusi to byt levne).
Treba s radaama co montuje VW do Skodovek jdou delat docela psi kusy.
To je pravda, ono v hitlerwagenech jde nastavit všechno možné, nejen rádio, ale udělá to jenom autorizovaný servis a pořádně si to naúčtuje! 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!