Neviděli jste u nějakýho prodejce krátký prodlužováky (ne klasický propojováky) kabely tak 10-15 cm?
Chci zalohovací Disk Agent předělat kvůli rychlosti z USB na SATA. Po předělání by se mělo zálohování minimálně 10x zrychlit. Vyhodím z Agenta pomalý interface z USB 2,0 na SATA3 HDD a místo něho dám ten prodlužovák, SATA do disku a eSATA na krabici Agenta. No a pak ho budu připojovat klasickým propojovákem eSATA dozadu do PC eSATA konektoru. V nouzi můžu dát i přímej propojovací kabel ale to se mě moc nelíbí, že bude stále viset z Agenta. Nebo třeba rozebíratelnej panelovej eSATA konektor a kabel bych si z propojováku udělal sám.
Jirka
Prodlužovák SATA nebo SATA-eSATA.
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prodlužovák SATA nebo SATA-eSATA.
celeron píše:V nouzi můžu dát i přímej propojovací kabel
To je ale hlavni zamysleny ucel propojovaciho kabelu, ne nouzove reseni.
Jaky kabel tedy shanis? Toto, toto nebo neco, co jsem z tveho popisu nepochopil?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
V podstatě to první. Krátkej prodlužovák, na jedný straně SATA port na zasunutí do disku a na druhý straně panelový eSATA nebo SATA. Délka ale do 15 cm, vic se do toho Agenta nenacpe. Nevíš, zda pod tou panelovou krytkou je flexo a nebo pájecí konektor? Taky by stačil pájecí konektor SATA, co jich bývá 6 ks na každým boardu, kabel bych si zapájel sám. Bohužel vrak boardu s SATA porty nemám.
Jirka
Jirka
Už jsem sehnal vadnej board s SATA2 i SATA3 konektory. Teď ještě jestli se je povede kuchnout zdravý.
Jirka
Jirka
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3394
-
od petr22