Zdravím. Mám novou klávesnici EVOLVEO WK221B. Pokaždé když v prohlížeči Chrome na Windows 10 něco píšu, tak mi windows neustále vyhazuje takovéto okno:
[color=#804040]Téma přesunuto do odpovídající sekce. Pic[color=#800080]
. Ve správci úloh je to psané jako Průzkumník Windows. Vyhodí mi to třeba 20 oken a zčerná obrazovka, až je všechny odklikám tak zase v pohodě. Ale vždycky když něco píšu tak to skáče. Není to při každém úderu. Dokonce i když hraji hru, tak mi to tato kravina shazuje do malého okna. Ovladače pro klávesnici a myš jsem aktualizoval a nevím co dál. Zkoušel jsem vypnout i upozornění, ale na tohle to nemá vliv :(Špatná klávesnice
Re: Špatná klávesnice
Ve správci zařízení je vše v pořádku?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je docela možné, že jsi na netu ulovil nějakou "veteš". Doporučuji navštívit sekci HiJackThis. Návod najdeš v Články a návody.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Zdravím, no AVG mi neustále hlásí, že Windows hlásí, že myš a klávesnice nefunguje správně, ale ve správci zařízení žádný problém není. Klávesnice je bezdrátová a je to set s myší. Konkrétně žádné ovladače nemá. A veteš nevím jestli mám, je to čistá instalace a několikrát jsem to nechával projíždět antivirem.
Antivir ti toho moc nepoví. Jak již bylo napsáno, navštiv sekci HiJackThis.
Fractal Design Define S2 bílá // ASUS CROSSHAIR VI EXTREME - AMD X370 // AMD Ryzen 7 3700X // ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070Ti OC Edition, 12GB GDDR6X // G.SKILL 2x16 GB DDR4 3600Mhz Trident Z RGB NEO // ADATA XPG GAMMIX S11 Pro M.2 NVMe 1.3 - 1TB // Corsair RMx RM650x (v.2018) // Be quiet! Dark Rock PRO 4 // Windows 11 Pro // 49" ASUS XG49VQ
CZC https://bit.ly/30fHPMp
CZC https://bit.ly/30fHPMp
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Takže nedostatečný signál, nebo jeho rušení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Není možné špatné namapování klávesnice ? Podobnou věc mi dělala bezdrátová myš před nainstalováním příslušného softwaru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 1837
-
od Kminek
Zobrazit poslední příspěvek
09 pro 2024 14:17