Podle fotek to máš řešené celkem dobře..v tom bych problém neviděl a nehledal..
Jinak jak zde psal Satik 2.možnost, tak to přesně mám řešené - pc mám vpravo pod stolem na koberci (samozřejmě mám case s filtry a nožičkami) a ano, prach je a bude - holt filtry 1 za týden pročistím a je to..)
beather: Nějak se mi nezdá, že pc vysáváš..opravdu to děláš? jak dlouho už toho praktikuješ? osobně to nedoporučuji kvůli statatické elektřině..
kam umístit pc
- Spartak1991
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: kam umístit pc
IT (Zaměření SW a HW)
PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019
PC: Case:Fractal Design Define R5, MB:MSI B470 Gaming Plus, CPU:Ryzen 5 2600+Fera 3, GPU:MSI GTX1060 6GB, RAM:Kingston 2x8GB 3200MHz, SSD:Crucial 1TB (1x500GB, 2x250GB), PSU:Corsair RM750x, externí HDD:Samsung 1TB a Seagate 1TB, OS:Windows 10 HP 64bit, LCD:1) Samsung S24E510C, 2) Samsung C24F396, Myš:Razer, Klávesnice:Asus
NTB: Lenovo Thinkpad E530
Mobil: Huawei P smart 2019
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
LosMajos píše:Tak kup nějakej držák, namontuj to nad monitor do zdi a dej tam pcNějak takhle
https://www.google.cz/search?q=dr%C5%BE ... Dg062OM%3A
ty kabely vypadají hrozně
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

[b]Rozcestník mých článků
Taková otázka mimo, čím čistíte PC? :) prý by se to nemělo dělat vysavačem a ani štětcem :)
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Stlačeným vzduchem ve spreji. Ale člověk si musí dát pozor na vodu, co se přitom kondenzuje - takže rozhodně nečistit za povozu.

Off Topic
BTW. Já mám malý stůl u zdi a na něm PC a monitor. A další velký stůl před ním - mám rád hodně místa. Nesnáším prostor 15x15 cm na myš s tím, že si nemá kde opřít ruce. Navíc to mám jako takový bastlířský koutek.
A pozor na PC stoly. To že je určen pro PC neznamená, že jdou pro PC použít. Známý koupil PC stůl, kde byla na spodní poličce pro PC vzadu asi 7cm otvor na kabely a jinak nic. A co čert nechtěl. Bedna co koupil se mu tam přesně vešla. Takže to dokonale zašpuntoval a počítač připek. Holt se to tou dírou na kabely neuchladilo. Ten výrobce možn uměl stoly, ale o stolech pro výkonný PC věděl velmi málo. Bylo to něco takového jako je tento stůl.
A pozor na PC stoly. To že je určen pro PC neznamená, že jdou pro PC použít. Známý koupil PC stůl, kde byla na spodní poličce pro PC vzadu asi 7cm otvor na kabely a jinak nic. A co čert nechtěl. Bedna co koupil se mu tam přesně vešla. Takže to dokonale zašpuntoval a počítač připek. Holt se to tou dírou na kabely neuchladilo. Ten výrobce možn uměl stoly, ale o stolech pro výkonný PC věděl velmi málo. Bylo to něco takového jako je tento stůl.

Naposledy upravil(a) Speed_dead dne 06 říj 2015 19:49, celkem upraveno 2 x.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Předně bych počítačovou skříň nedával do stejné místnosti, co máš monitor, klávesnici, myš, reproduktory ... už nikdy bych to tak nechtěl!