TS Bohemia - udělají reball nebo vymění čip ? (UPRAVENO) Vyřešeno
TS Bohemia - udělají reball nebo vymění čip ? (UPRAVENO)
Ahoj, mám špatný čip radeon HD5650 a chci koupit fungl novou základovku. Někdo tu psal, že se dá sehnat za 2k, ale já našel jen kolem 3,5k - 4k. Neví někdo, kde se to dá sehnat nejlevněji ? Díky :)
Naposledy upravil(a) M3tr1x dne 08 říj 2015 17:52, celkem upraveno 3 x.
OS: Win7 64-bit // RAM: 4 GB // CPU: Intel Core 2 Quad 2.33 GHz // GPU: nVIDIA GeForce 9800 GT
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Základní deska do Aceru Aspire 5552G
Maximálně někde na bazaru nebo na ebay.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Raději bych si nechal udělat reball grafického čipu, nová deska ti zase po přibližně stejné době odejde (je tam Pb free cín).
A nevíš kolik zhruba zaplatím za ten reball, pokud to dám do té bohemky v olomouci ?? Doma nemám na to nářadí 

OS: Win7 64-bit // RAM: 4 GB // CPU: Intel Core 2 Quad 2.33 GHz // GPU: nVIDIA GeForce 9800 GT
Re: Reball čipu u aceru - CENA (UPRAVENO)
Nejlepší by to bylo u někoho koho znáš a víš že to umí a dá ti tam olovantý cín. Kolik za to zaplatíš fakt nevím, nijak jsem se o to nikdy nezajímal, pouze vím že je ta možnost. Víc o tom ví myslím petr22.
Re: Reball čipu u aceru - CENA (UPRAVENO)
Ahoj, nikoho takového bohužel neznám, ale mám ještě dotaz. Pokud to dám do té bohemky, oni mi tam udělají reball nebo vymění čip ?? Dík :)
Re: TS Bohemia - udělají reball nebo vymění čip ? (UPRAVENO)
UP....
Up....
Re: TS Bohemia - udělají reball nebo vymění čip ? (UPRAVENO) Vyřešeno
Jim zavolej, ne? Vymena chipu je samozrejmne drazsi nez reball, protoze se musi dat nove GPU.
Ja osobne bych s kramy jako je Acer neztracel cas a finance a hodil to do popelnice.
Predstav si, ze das nekomu 3000 Kc za reball a ta zavada se tim nespravi - to jsou vylozene vyhozene penize.
Ja osobne bych s kramy jako je Acer neztracel cas a finance a hodil to do popelnice.
Predstav si, ze das nekomu 3000 Kc za reball a ta zavada se tim nespravi - to jsou vylozene vyhozene penize.
OKEJ, NOOO. Tak dík, zamykám.