Pro všechny ty kteří zde pomáhají radou.
U Win XP s vypalovačkou na IDE sběrnici se stávalo pokud jste se snažily vydolovat data z poškozeného CD systém přepnul palírnu do protokolu PIO tedy na pomalé čtení.
Prosím už jste tu někdo řešil stejný problém u SATA vypalovačky? Popřípadě stalo se to už někomu kdo má Win Vista?
Dotaz je přípravou pro předělávku článku Z PIO zpět do DMA2 odkaz v podpisu.
Jo vím je jednoduché napsat HLEDEJ šmudlo ale nechce se mi v prvním plánu vysedět několik hodin nad prohledáváním fóra jen proto abych zjistil že popsaný problém je zastaralý a nemá cenu jej oprašovat.
SATA Vypalovačky a pomalé čtení
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
SATA Vypalovačky a pomalé čtení
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen se připomenu bo zádná odpověď znamená že popisovaný problém už s novou technologií vyšuměl a článek je zbytečné oprašovat a přesouvat do FAQ.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Osobně si myslím, že u SATA mechanik k ničemu takovému nedojde, protože je ta komunikace mnohem pokročilejší a už nedochází k takovým případům, jako když se umístí 2 zařízení na 40-ti žilový kabel nebo už není tolik přenosových standartů, mezi nimiž by bylo třeba přepínat.
Co se týkalo toho přepnutí do PIO módu, tak to bylo, podle mě, z toho důvodu, že systém nebyl schopen rozeznat, zda se jedná o vadné CD, nebo chybu HW na trase.
Co se týkalo toho přepnutí do PIO módu, tak to bylo, podle mě, z toho důvodu, že systém nebyl schopen rozeznat, zda se jedná o vadné CD, nebo chybu HW na trase.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
- Jan Pašek
- Tvůrce článků
-
Level 6.5
- Pohlaví:
- Stav:
Dobrá v tom případě mám zas o práci méně.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3322
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 19:50
-
- 4
- 2569
-
od PARKR
08 úno 2025 09:18
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3707
-
od muffin105
24 lis 2024 14:41
-