SATA Vypalovačky a pomalé čtení

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

SATA Vypalovačky a pomalé čtení

Příspěvekod Jan Pašek » 18 led 2008 06:13

Pro všechny ty kteří zde pomáhají radou.
U Win XP s vypalovačkou na IDE sběrnici se stávalo pokud jste se snažily vydolovat data z poškozeného CD systém přepnul palírnu do protokolu PIO tedy na pomalé čtení.
Prosím už jste tu někdo řešil stejný problém u SATA vypalovačky? Popřípadě stalo se to už někomu kdo má Win Vista?

Dotaz je přípravou pro předělávku článku Z PIO zpět do DMA2 odkaz v podpisu.

Jo vím je jednoduché napsat HLEDEJ šmudlo ale nechce se mi v prvním plánu vysedět několik hodin nad prohledáváním fóra jen proto abych zjistil že popsaný problém je zastaralý a nemá cenu jej oprašovat.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 25 led 2008 10:34

Jen se připomenu bo zádná odpověď znamená že popisovaný problém už s novou technologií vyšuměl a článek je zbytečné oprašovat a přesouvat do FAQ.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

zlobyl
Tvůrce článků
Level 4.5
Level 4.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zlobyl » 25 led 2008 15:17

Osobně si myslím, že u SATA mechanik k ničemu takovému nedojde, protože je ta komunikace mnohem pokročilejší a už nedochází k takovým případům, jako když se umístí 2 zařízení na 40-ti žilový kabel nebo už není tolik přenosových standartů, mezi nimiž by bylo třeba přepínat.

Co se týkalo toho přepnutí do PIO módu, tak to bylo, podle mě, z toho důvodu, že systém nebyl schopen rozeznat, zda se jedná o vadné CD, nebo chybu HW na trase.
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Stav:

Příspěvekod Jan Pašek » 25 led 2008 19:50

Dobrá v tom případě mám zas o práci méně.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • SATA disky idú všetky na SATA 2 nie na SATA 3
    od Laces » 10 dub 2025 10:13 » v Problémy s hardwarem
    6
    3322
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    10 dub 2025 19:50
  • Pomalé načítaní Win 11 pro Příloha(y)
    od PARKR » 07 úno 2025 19:22 » v Windows 11, 10, 8...
    4
    2569
    od PARKR Zobrazit poslední příspěvek
    08 úno 2025 09:18
  • Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
    od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    9
    3707
    od muffin105 Zobrazit poslední příspěvek
    24 lis 2024 14:41

Zpět na “Vše ostatní (hw)”