Ip kamera je v čínštině
Ip kamera je v čínštině
Dobrý den, objednal jsem si ip kameru ze zahraničí a mám takový problém. Je v čínštině a nevím jak ji nastavit na angličtinu. Podle mě chybí další tlačítka, protože to první horní ukáže jen info kamery a duhé odhlašuje.

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Ip kamera je v čínštině
Pokud čekáš, že tady někdo umí čínsky, tak to si počkáš. Nebo co vlastně na nás chceš?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Co takhle napsat, o jakou kameru se jedná. Nejlépe přímo odkaz na ni, odkud byla koupena.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Karrex píše:Co takhle napsat, o jakou kameru se jedná. Nejlépe přímo odkaz na ni, odkud byla koupena.
Model není uveden, koupil jsem ji zde:
http://aukro.cz/720p-hd-venkovni-wifi-ip-kamera-nocni-videni-cz-i5914254710.html
Pristup k ceskemu navodu online - co rika cesky navod?
Za 1200 Kc a navic jeste s postovnym to neni moc vyhodne - podivej se kolik to stoji na Ebay.
Za 1200 Kc a navic jeste s postovnym to neni moc vyhodne - podivej se kolik to stoji na Ebay.
petr22 píše:Pristup k ceskemu navodu online - co rika cesky navod?
V návodu je pouze instalace a obrázky z nastavení
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Já nechápu, proč to tu řešíme:
2. K veškerému zboží Vám zdarma nabízíme on-line technickou podporu.
2. K veškerému zboží Vám zdarma nabízíme on-line technickou podporu.
Sestava v profilu.
Prinejhorsim nam to v pondeli muze precist clovek, co umi cinsky 

V dnešní době co existují překladače, kde to stačí vyfotit, bych neviděl problém cokoli přeložit.
Roidoc píše:V dnešní době co existují překladače, kde to stačí vyfotit, bych neviděl problém cokoli přeložit.
Já si to přeložil, ta první položka nahoře je info o kameře a to druhé je odhlášení.
Jde mi o to, že tam více nastavení není(myslím tím ftp nastavení, wifi připojení, nastavení nočního vidění...)
Hardware čínsky není, to jen software ... Nic nebrání, aby sis nainstaloval jiné.
Konečně!
Kamera se asi probrala a pak mi do počítače stáhla nějaký plugin.

Kamera se asi probrala a pak mi do počítače stáhla nějaký plugin.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3819
-
od Speed_dead
Zobrazit poslední příspěvek
13 srp 2024 10:00