dobrý den, jsem tu poprvé, potřebovala bych poradit, jsem jen uživatelka noteboku acer, a už asi po 4 té se mi to seklo tak že se do notebooku nemohu dostat, chtěla jsem pprosit o radu jak přes klavesu vypnu notas , ctrl-alt-del nefunguje a ani když to vypnu na tvrdo čudlem se to nevypne. dík vždycky mi to opravila nevštěva, ale ta je ted v zahraničí tak to zkouším sama
Naposledy upravil(a) EvaPP6 dne 26 črc 2016 20:33, celkem upraveno 1 x.
Ahoj, mýval jsem to taky,ale jenom když jsem měl otevřeno mnoho věcí...ale že by mi se doněj nešlo ani dostat? Co zkusit vyndat baterku?Víc jak 10 sekund nechat venku a pak znovu dát do NTB :) jinak mě nic nenapadá
Ahojky, to jsem taky udělala, vyndala jsem baterku a vrátila cca po 5 min. ale vysledek stejný. asi budu muset vydržet až se mi za 3 týdny vrátí ze zahraničí neb aspon si zapne mobil a snad mi i odpoví co s tím, dík
Dobrý den
Chtěl bych vás poprosit zda-li by mi někdo nepomohl s výběrem PC komponentů. Jsem v tom úplný nováček a bezmála jedinou inspiraci jsem měl ze stránek geekboye jenže po několika komentářích na tomto fóru jsem zjistil že to nejspíše nebude...
Poslední příspěvek
Zatím 1080p v budoucnu s 5070 ti samozřejmě 1440p
Na klasické hry jako csko,lolko,Thrones And Liberty, nějaké COOP hry jako dead Island 2, dying light 2, remnant 2 a pod alespoň na 60fps (před 5070ti)
Po nejake dobe pri hrani narocnejsi hry Scum mi vypne monitor a dojde k pohotovostniho režimu monitoru…u jiných her to nedela-nejsou tak narocne tak jako Scum.Jinak pri hrani teto hry mi jede GK naplno-otacky vetraku okolo 3050 otacek-pak po nejake...
Zdravím, mám tu starší PC s i7 7700k deska msi 250m pro-vd, které poslední dobou jde zapnout jen po vypnutí na tvrdo. Jinak No Signal, na reset nereaguje a na desce se rozsvítí dioda chyba CPU.
Dá se s tím fungovat dlouhodobě, nebo existuje nějaké...
Poslední příspěvek
Ono kolikrat staci jen ty konektory rozpojit a zase spojit.
Ahoj, koupil jsem si novou mechanickou klávesnici a mám k ní pár dotazů (zbylé dva dotazy patří do jiných sekcí):
Po vypnutí počítače klávesnice i soundbar nějakou dobu (cca 1 min) svítí a potom, co se pravděpodobně vybijí kondenzátory v PC se...
Poslední příspěvek
Tak se mi povedlo to poštelovat v BIOSu (jmenuje se to Pohotovostní režim napájení USB) podle návodu na ASUS stránkách. (téma jsem ani zakládat nemusel, nakonec stačilo pogooglit - omlouvám se)
Dnes se mi zničeho nic vypl PC. Zkusil jsem ho zapnout, zmáčkl jsem ten čudlík, PC vydával zvuk, jako při normálním spouštění, ale nenaběhl a co je zvláštní, vůbec nesvítil ten čudlík. Vytáhl jsem PC že zásuvky a zkusil ho zapnout znova, ale žádná...
Poslední příspěvek
Jednak ten zdroj je šunt, druhak je to hardware z roku 2012. Tam je jenom procesor bez grafiky?