Dobrý den,
potřebovala bych radu. Přestal mi reagovat PC - v sobotu jsem ho normálně vypnula a v neděli se stalo to, že se mi zobrazila černá obrazovka a konec. Po "násilném" vypnutí se po opětovném zapnutí zobrazilo logo Lenovo, dole se točí kolečko a tím to končí úplně. Kolečko se pořád točí a točí a nic. Nevíte někdo, čím to je? A jak to hlavně uvést zpět do normálního provozu? Posílám i foto obrazovky. Děkuji. Monika
Nereagující PC :((
Re: Nereagující PC :((
Zkus se dostat do Biosu. Mačkej F8.
Mačkala jsem a nic...
jaký je to notebook?
CPU:Pentium G3258 @4.6Ghz 1.25V GPU:Gigabyte Geforce GT440,MB:Asrock Z87m OC Formula,RAM:Patriot Extreme RAM DDR3 1600Mhz
Lenovo IdeaPad G50-30.
zkus vyndat a zandat akumulátor(baterku).
CPU:Pentium G3258 @4.6Ghz 1.25V GPU:Gigabyte Geforce GT440,MB:Asrock Z87m OC Formula,RAM:Patriot Extreme RAM DDR3 1600Mhz
To už jsem zkoušela 3x a nic.
jak je ten ntb starý?
Asi rok. Možná to je na reklamaci, ale mám v něm vše, neudělala jsem dlouho zálohu na HDD, nechci proto dávat hned někomu cizímu na opravu.
Já teda nevím čím by to mohlo být mám podezření na disk,ale nevzdávej to
na tomhle foru jsou ještě jiní lidi co by ti mohli pomoct.:)

Díky... 

Skús.Zapni NTB, hneď stlač Fn a klikaj na F2.