Ahojte. Dnes ráno som zapla PC a stále je len na tej modrej obrazovke a točí sa tam kolečko, že sa načítava windows. Včera večer mi počítač ešte išiel bez problémov. Skúšala som ho aj vypnúť a zapnúť natvrdo, aj vytiahnuť po vypnutí z elektriny, ale nič nepomohlo. Stále sa to nepohne ďalej z tej modrej obrazovky. Mám Windows 10 a počítač som si skladala cez alzu na to, aby bol herný. Nevedeli by ste mi prosím poradiť? Hrám tam len Wow a mám ho 2 mesiace :-/ Nič nové som tam neinštalovala. Ďakujem .
Dodatečně přidáno po 1 minutě 41 vteřinách:
Stále je tam táto obrazovka http://fud.community.services.support.m ... 4e68b09f73
Nenačíta sa windows?
- Microsheep
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Nenačíta sa windows?
Sežen si instalaci Windows 10 (Windows Media Creation Tool -> vypal na DVD nebo vytvoř bootovací USB). Pokud máš, tak vypalovat nemusíš.
Nabootuj, dej opravit počítač a dostaneš se do recovery konzole (modré čtverečky s nabídkami). Tam zkus obnovit počítače z bodu obnovy a nebo vyzkoušej automatickou opravu. Není od věci si čas od času zálohovat celý počítač.
Nabootuj, dej opravit počítač a dostaneš se do recovery konzole (modré čtverečky s nabídkami). Tam zkus obnovit počítače z bodu obnovy a nebo vyzkoušej automatickou opravu. Není od věci si čas od času zálohovat celý počítač.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 8218
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30