Vypinani PC
Vypinani PC
mam jeden problem, kdyz chci normalne pocitac vypnout, tak se mi normalne zacne vypinat ale nakonec se nevypne uplne. proste windows se ukonci, HDD se vypne, ale furt je slyset hukot od vetraku. takze pocitac jeste bezi. vzdycky takhle pockam treba 3 minuty a kdyz se nic nedeje, tak ho musim vytahnout ze zasuvky...
Problém bude buď přinejlepším v BIOSU nebo je něco se základní deskou. Mám ten samý problém a ještě se mi ho nepodařilo vyřešit nákupem nové desky, neboť comp má ještě Athlona XP 2000+ se socketem A. Vyzkoušel jsem úplně všechno, abych vyloučil možné závady, dokonce jsem porovnával nastavení v BIOSU s naprosto identickým compem. 12 hodin jsem se s tím sr.l. Abych se uklidnil, pouštím si vždy písničku od Ebena - Já na tom dělám, já na tom makám a vonoto né a né a né........... Ta mě vždycky uklidní. Doporučuju.
PS: V Možnostech napájení chyba také není. A vonoto né a né a né........

PS: V Možnostech napájení chyba také není. A vonoto né a né a né........
ja teda tedkom nejsem doma, tak to nemuzu zkontrolovat, ale tipoval bych ze tim to neni. protoze to vypinani pc me blbne jen nekdy. nekdy se normalne vypne, tak jak ma a nekdy zustanou bezet ty vetraky. az prijedu domu, tak se musim taky kouknout do toho biosu. prosim poradte mi co a jak mam v tom biosu zkontrolovat, nerad bych neco nastavil blbe. dik
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 4725
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
19 lis 2024 07:58