Měl bych dotaz na funkčnost rozdvojky VGA signálu.V současné době používám GK se dvěma výstupy na monitor,kdy jeden mám klasicky u PC a druhý mám o patro níže v obchodě na prodlužováku spolu s klávesnicí a myší,cca 10m kabelu.Takže nyní musím klasicky přepínat mezi monitory,podle toho,kde pracuji.
Můj dotaz spočívá v tom,až budu měnit PC a bude mít GK integrovanou na desce a budu li chtít použít rozdvojku VGA signálu,zda je to funkčně možné.Potom na obou monitorech bude stejný obraz bez jakéhokoli přepínání?Jde tato VGA rozdvojka použít i na GK integrovanou na ZD a neutrpí tím kvalita na druhém monitoru vzhledem k délce kabelu?
Děkuji za odpověď
Rozdvojka VGA signálu/vyřešeno/ Vyřešeno
Rozdvojka VGA signálu/vyřešeno/ Vyřešeno
Naposledy upravil(a) saabista dne 06 bře 2008 13:10, celkem upraveno 1 x.
Pro rozvedení VGA signálu na dva monitory bych doporučil toto http://www.obchodnet.cz/inshop/zbozi/(id-322724)-aten-vs-102-2-portovy.html působí i jako zesilovač a délku kabelu může mít až 65m.
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Jedině aktivní rozbočovač ti zajistí kvalitní obraz na obou monitorech. Řádově levnější pasivní rozdvojka (pokud se vůbec něco takového dá koupit) pouze zmrší oba obrazy. Na rozdíl od audia, kde impedanční přizpůsobení nehraje takovou roli, je VGA signál citlivý na dodržení impedančního přizpůsobení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2901
-
od cobr4in
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 22:19
-
- 7
- 2961
-
od petr22
24 pro 2024 11:45
-
-
Jak změřit kvalitu signálu na iOS a Abdroid
od teichmann.ondrej » 20 pro 2024 14:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 3
- 2467
-
od teichmann.ondrej
20 pro 2024 20:07
-