Náhrada sekvenční páky

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Tejkr
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Náhrada sekvenční páky

Příspěvekod Tejkr » 21 čer 2019 01:16

Dobrý den, mám volant G29 a napadlo mně pořídit si řadící páku. Od logitechu je nejlevnější h-shifter začínající na 1200,- což je víc, než bych si představoval.

Stačil jednoduchý přepínač, snad klidně i klacek a pár gumiček, který stiskne tlačítko, když s ním pohnu.
Všechno to padá na faktu, že i podle videí mi přijde docela složité a trochu nebezpečně udělat si něco sám.

Nevíte, kde by se něco podobného dalo koupit?
Nevíte o někom, kdo by tohle třeba dělal na zakázku? Vážně mi stačí jenom forward/back flipper a usb konektor, pak bych to ve hře přiradil.
Případně jak je to ve skutečnosti těžké (a foolproof) udělat si sám? Na ebay jsem našel sady pro diy arcade ovládací panely a ta páčka je přesně to, co by mi stačilo. Děkuji za odpovědi.

Reklama
faraon
Master Level 8.5
Master Level 8.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Náhrada sekvenční páky

Příspěvekod faraon » 21 čer 2019 20:17

Vítej na PC-help.

Pokud se někdo pustí do stavby vlastního hardware, nebývá to proto aby ho měl levněji, ale proto že chce něco co není běžně k dostání. Ono to totiž obvykle vyjde několikanásobně dráž než koupený verk.

Kdysi, za zlých bolševiků, jsme ve škole měli předmět zvaný Pracovní výchova. Tam jsme se naučili základy práce s běžnými nástroji, nějaké to zpracování dřeva, natírání, jednoduché opravy. V podstatě všechno, co je k výrobě takové řadící páky potřeba. A pájet mě naučil táta. Díky tomuhle si dřív lidé uměli vlastníma rukama vyrobit i opravit kdeco.

Pak jsou ještě potřeba nějaké ty teoretické základy, vědět co s čím je potřeba spojit a co to udělá. S tím můžeš začít třeba hned tady: https://pc-help.cnews.cz/viewtopic.php?f=44&t=147458
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!

(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (hw)”