Zbook G6 - windows na pomalejším disku
Re: Zbook G6 - windows na pomalejším disku
Mohu pravdepodobne potvrdit ze pri vypnuti te hybernace se pc s win11 z rezimu spanku nevypne :)
Tak další věc - občas se stane, že když dám PC do režimu spánku, tak větráky furt jedou, startovací tlačítko furt svítí - ale PC na nic nereaguje, musím podržet startovací tlačítko a PC vypnout, následně ho můžu zapnout, ale samozřejmě se zase všechno vymaže z toho co jsem si tam chtěl nechat :)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Co dat na tenhle starsi stroj spis W10? A update BIOSu jsi delal?
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
To jsem radil hned na zacatku, u HP je to vylozene nutnost.
Windows 11 jsou vyrobcem podporovany OS, ten notebook neni zas tak stary, 2019.
Windows 11 jsou vyrobcem podporovany OS, ten notebook neni zas tak stary, 2019.
Tak myslel jsem že se to spraví po té, co jsem zjistil že VPN dělá problémy (modrá obrazovka) a odinstaloval jsem škodlivou apku.
Jenže problém přetrvává. Včera jsem pc dal do režimu spánku (před tím již možná byl v něm 5x) a zase se zasekl.
Bios by měl být aktuální, taktéž ostatní aktualizace, které mi to ta utilita hp doporučila.
Může to být HW problém? Tedy můj repasovaný ntb by nebyl úplně ok :/. Nebo dokážu potenciální část která by to mohla způsobovat nějak diagnostikovat? Tak stejně HW?
Jenže problém přetrvává. Včera jsem pc dal do režimu spánku (před tím již možná byl v něm 5x) a zase se zasekl.
Bios by měl být aktuální, taktéž ostatní aktualizace, které mi to ta utilita hp doporučila.
Může to být HW problém? Tedy můj repasovaný ntb by nebyl úplně ok :/. Nebo dokážu potenciální část která by to mohla způsobovat nějak diagnostikovat? Tak stejně HW?
Na cem to ukazuje ze to spadlo? Stejna knihovna?
Jestli jsem tě správně pochopil tak myslíš modrou obrazovku - s tím problém zatím nebyl (ťuk ťuk).
Problém je s tím, že když dám ntb do režimu spánku, tak startovací tlačíko pořád svítí, větráky jedou, klávesnice a myš svítí, obrazovka je černá a nelze absolutně nic dělat. Pouze podržet startovací tlačítko abych ntb vypl a poté jej zapl..
Problém je s tím, že když dám ntb do režimu spánku, tak startovací tlačíko pořád svítí, větráky jedou, klávesnice a myš svítí, obrazovka je černá a nelze absolutně nic dělat. Pouze podržet startovací tlačítko abych ntb vypl a poté jej zapl..
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3393
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30