PC sestava do 9 tis
Re: PC sestava do 9 tis
Bez DVI rozhodně ne.Navíc ,koukal jsem znovu na tu desku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=53727 a je tam zmínka o DVI.Chápu to správně,že je možný tu integrovanou grafiku propojit s monitorem přes DVI ?
je to tak dokonce i hdmi
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
Tak jsem nakoupil komponenty,sestavil PC -funguje,paráda.Díky všem za rady a informace.Nejsem si jistej jednou věcí a to do jakého konektoru má být připojen ventilátor chladiče procesoru. Na desce jsou dva čtyřvývodové konektory -CPU_Fan a Sys_Fan.V součastnou dobu mám ventilátor(čtyřvývodový) zapojen do CPU_Fan a v BIOSu jsem nastavil na automatickou regulaci otáček. Poradil a vysvětlil(proč) by mi někdo kam to má být správně zapojeno ? Díky
procesor je zkráceně CPU (Central Processing Unit) proto v označeným vývodu tak jak si psal je to správně (je to udělaný tak aby podle teploty cpu to řídilo otáčky a kdyby to bylo v jiným konektoru tak ta MB to nezjistí že je to jinde a furt bude regulovat otáčky na tom konektoru kde to má být, snad si to pochopil:-D)
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
OK.Díky. Na co se ten Sys_Fan používá ?
na ostatní ventilátory ty který máš např ve předu a vzadu skříně je to tam aby si je mohl potom ovládat z windows pomocí nějakého programu
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 31
- 5354
-
od PARKR
Zobrazit poslední příspěvek
24 led 2025 16:26