Pomoc nemohu přeinstalovat windows
Pomoc nemohu přeinstalovat windows
Ahojte. potřeboval by jsem pomoc. Potřebuju přeinstalovat počítač,ale nějak to nejde. Mám Bootovací CD a už několikkrát jsem to z něho dělal, a ted to nejde. Prostě mi to ukazuje, že mechanika je prázdná a nevim co s tím. už si nevim rady. Odinstaloval jsem skoro všechny programy a nic. Zajímavé je, že DVD mi normálně jedou ale at tam dám jakékoliv cd třeba s fotkama tak nic. Kromě originalu,ty jedou. poradíte mi někdo? Mám DVD vypalovačku NEC DVD RW ND-3500ag Díky
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pomoc nemohu přeinstalovat windows
Nejprve nastav v Biosu First boot na CD/DVD mechaniku, pak vlož instalační CD a spusť PC. Další postup znáš?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ja myslím. Že o to mu nejde.
Spíše de o to , že mu mechanika nečte CD.
Doufám , že jsem to správně pochopil. 

Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
Sestava: AMD ATHLON 5000+BE,GPU 8800GT OC,RAM CORSAIR 2GB CL5,MB GIGABYTE 690G,HD SPINPOINT 240GB,CASE CM 330 ELITE,ASUS 22" 2ms, //UPC 10mbit
pic: Přesně to jsem udělal. Chvili to jakože načítalo CD a pak se zase zpustil Windows. prostě to nechce načítat CD. Měl jsem s tím už dříva problémy, když jsem třeba nainstaloval alkohol120, tak mi to dělalo taky. Ale ted už jsem všechno odinstaloval a furt to nejede a začínám tady šílet 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To dělají všechny programy, které instalují virtuální mechaniky. Pomůže jen odinstalování a ještě důkladné vyčištění registrů a někdy se musí do registrů ručně, když to nezvládnou známé programy, jako např. Ccleaner a další.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
No jo, ale jak to mám dát dohromady? Jak se mám dostat do těch registru? Já si myslim, že už tam nemám co zkazit
- .luba.
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkuste Google než založíte topic // CPU-Z HJT google HW-Monitor Ccleaner
-
- Pohlaví:
SikiL píše:No jo, ale jak to mám dát dohromady? Jak se mám dostat do těch registru? Já si myslim, že už tam nemám co zkazit
Samozřejě že zkazit co máš - nemusíš to pak rozjet vůbec. Pokud chceš dostat něco z registrů - momentálně ten Alkohol a nepomůže zmíněný CCleaner musíš manuálně.
Start - Spustit (tam napiš regedit) a stiskni Enter. Vyskočí ti okno s registry. Klikni do něho a stiskni CTRL+F. Do okénka napiš alkohol a vyber Hledat. Pokud to něco najde, dej pravou myší odstranit a znova Najít další až odstraníš úplně vše. Pak restart.
Dej ale pozor abys odstranil jenom to, co patří k odstraňovanému prgr. v tomto případě alkoholu.
Tak alkohol to neni , ten už jsem uplně odstranil. Co by to ještě mohlo být, mohl by to ještě nějaký jiný program blokovat?
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zkus vyčistit vypalovačku.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Je to prostě krám, kdyby jsem měl na nový, tak už dávno letí z okna 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nemohu streamovat PS5 hry. Příloha(y)
od kellne » 04 črc 2024 15:05 » v Internet a internetové prohlížeče - 6
- 5135