herni zarizeni, ovladac volant Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

KingDuck
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

herni zarizeni, ovladac volant

Příspěvekod KingDuck » 10 pro 2008 16:08

Nevim proc, koupil jsem si gamepad a herni volant s pedaly, absolutne necapem proc se mi zarizeni neukazuje a pocitac mi jej nedokaze najit, uz jsem nainstaloval ovladace od gamepadu ai od volantu, ale stale nic, dokonce jsem zkousel i zaskrtnou u terminatora rezidentni stit, ale stale nic, pri tom doma mi to jde uplne normalne, bez jakych koliv dalsich problemu, ale tady na jinem pc proste nic absolutne bez naznaku jakekoliv aktivity. A pri tom tiskarna a jiny hardware jde uplne bez problemu ale tady proste nwm jak dal, jsem z toho opravdu na prasky, moc dekuji za jakoukoliv radu. Predem moc diky

Pridavam co mi to porad pise :¨¨

Logitech Profiler was unable to detect any game controllers. Please ensure the device is connected. If your controller requires a power supply, please verify it is plugged in and the LED on the controller is it.

Once the connections are verified, click Retry. Clicking Cancel will close the Profiler.

Doma na mem pc jsem pri instalaci postupoval stejne a jde mi to, tady u pritelkyne to same ale nejde a nejde

Reklama
KingDuck
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: herni zarizeni, ovladac volant

Příspěvekod KingDuck » 13 pro 2008 11:54

stale nikdo nevite ja cakam je to pro ma velka zahada o dvou neznamich

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 13 pro 2008 20:26

Není PC/PS3 kompatibilní a není v režimu PS3? Jinak bych to viděl na reklamaci...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

KingDuck
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod KingDuck » 14 pro 2008 16:14

Tak jsem ty radice vypnul a zapnul, nebo jak, no precetl jsem to cele. Odinstaloval jsem radice prvne sekundarni pak primarni byly tam 2 primarni tak jsem 1 odinstaloval, a ten druhej chtel restartovat tak jsem dal ne podle navodu!!

No pak jsem odinstaloval ci odstranil matersky a pak vypl zapl pc, radice se mi znovu nainstalovaly a vyzadovalo to restartovani pc to jsem udelal a vse v poho, ale ovladace (na hrani her mi stale nejde) proste jsem pozkousel vsychny diry na usb a stale nic, proste mam jedno cd a jeden ovladac, jeden volant a jedno cd, doma tj na pohodu funguje to normalne mam doma xp a tad y jsou taky xp doma mi to napise pripojeno .... kdyz pripojim ovladac pres usb, ale tady proste nic ovladace (cili instalacni cdecko k ovladaci jsem nainstaloval stejnym zpusobem jako doma, pc restartoval atd... a stale nic nwm proste cm to je.

Myslim ze to chce ovladaci panely/tiskarny a jiny hardware/herni zarizeni/pridat/ a vykoci nabidka napr :
Gamepad se 4 tlacitky
Gamepad se 2 tlacit
no je tam toho na vyber cca 30 polozek no pozkousel jsem vsehcny a vzdy na me vyskoci tabulka :

Gameport nebo jeho ovladace nejsou zpravne konfigurovany
Dalsi informace najdete na karte spravce zarizeni

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 14 pro 2008 18:29

Co je vše připojeno na USB a je funkční externí napájení volantu? Možná USB neutáhne napájení dalšího zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

KingDuck
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod KingDuck » 18 pro 2008 16:15

Nakonec jsem vyzkousel vsechny vstupy usb a vzadu na pc jsem zjistil, ze to jde uplne normalne, coz je dost blbe.
Nwm proc to nejde z prednich vstupu, ale nejde na predu nic, ani fotak a ani kamera, nic to nenacte, ale tiskarna jde, ta je ovsem zapojena vzadu, ale nevim proc to nejde i na predu...

Ale dekuji, problem se tim vyresil (z casti)

KingDuck
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Re: herni zarizeni, ovladac volant  Vyřešeno

Příspěvekod KingDuck » 06 úno 2009 16:33

Tak nakonec nwm proc, ale predni vstupy na bedne jako by nesly. Protoze tam to nenalezne nic, ale ze zadu bedny vstupy pro usb uplne v poradku, nerozumim tomu .....

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 17 úno 2009 23:32

Nejspíš nejsou připojené. Hodně "výrobců" to tak odflákne. Pokud jsou připojené je ještě možnost že jsou zakázané v BIOSu.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • WiFi zařízení pro 2 generační dům
    od Uncaj » 11 lis 2024 19:51 » v Sítě - hardware
    11
    5746
    od draxxx Zobrazit poslední příspěvek
    10 kvě 2025 18:02
  • iOS 18 - icloud lock i pro koponenty v zarizeni
    od petr22 » 17 zář 2024 08:38 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    3
    3188
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    17 zář 2024 21:21
  • Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
    od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem
    4
    3276
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    16 zář 2024 16:22
  • Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
    od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC
    14
    10560
    od maschke0 Zobrazit poslední příspěvek
    14 srp 2024 22:24
  • Bluetooth:Bluetooth neni k dispozici v tomto zarizeni
    od byron » 02 bře 2025 09:21 » v Vše ostatní (sw)
    1
    3523
    od kecalek Zobrazit poslední příspěvek
    02 bře 2025 16:09

Zpět na “Vše ostatní (hw)”