Myslim, že se není čeho bát, pokud si ho necháte složit u nějaké té firmy, kde tyto komponenty koupíte. Zaprvé víte, co v něm máte za střeva a zadruhé pokud to složit neumíte, 500,- není zas tolik. Horší by bylo, kdyby Vámi vybrané věci neměli a nabídli Vám nějakou tu jejich 'alternativu', jak tomu s oblibou říkají.. Ale ze složení bych strach neměl, pokud se Vám s tím něco stane, můžete jim to omlátit o hlavu a budete v právu
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Spyke s tou posledni vetou si dovolim rict opak.Chces tu tvrdim ze pokavad si objednam kompletni PC soucastky na komplet pc ci jen samotny CPU a shori mi to pod rukama ze mi daj jinej kus..? Na tom by firmy asi hodne prodelavaly.Vyreklamuji ci vymeni Te kus co je vadou vyroby ci tak ale ne vadou nesetrneho ci neodborneho zachazeni a uz vubec ne jednoznacne shoreni Vem si priklad z Kriminalky Miami(ne ze bych to sledoval parkrat za cas ) ty Te zjisti i krev je na 70x pranem svetru rozjetym kombajnem a zrecyklovanym na hracku pro deti
Zřejmě si to špatně pochopil nebo sem já pochopil špatně Tvou reakci.. Myslel sem, že pokud si u nich objednáš komponenty a necháš si je u nich i složit. Řekněme, že pak se ti s tím něco stane, třeba to vyhoří, jak si zmínil, ale ty budeš v právu, pokud jim to půjdeš vrátit. A nemůžou ti říct skoro nic, samosebou pokud si netaktoval nebo tak. Narozdíl od toho, kdy by sis to stavěl sám a udělal někde chybu, to by bylo keců..
Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google. * Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla.. * Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Jinak kup k tomu Hdd a bednu grafiku to ma intergrovanou takže zapojit HDD,zdroj a narvat desku do bedny myslim že zvládne každeja i kdyby ne tak na internetu jsou spousty návodů...
mám cca 2 roky starý telefon Samsung Galaxy M52, kde se mi nedávno vyskytl problém s nabíjením. Mám originální Samsung nabíječku i kabel. Nabjící se mi telefon hrozně pomalu ze sítě, z powerbanky se dokonce baterie vybíjí, i když je...
Poslední příspěvek
Tak jsem udělal diagnostiku akumulátoru pres aplikaci Samsung Members a zde je vysledek. Screenshot_20241124_143601_Samsung Members.jpg
koupil jsem si externí BT: a při připojení k mému PC (viz podpis) na Windows 10 Pro 64-bit, verze: 20H2 nenajde žádné zařízení i přesto, že jsou nastavena jako viditelná. Jinak PC BT normálně detekuje a píše, že pracuje v pořádku.
Zkoušel...
Poslední příspěvek
Stahni ISO bud Windows 10 22H2, nebo posledni verze Windows 11 a spust instalaci z nej.
Zdravím, poslední dobou jsem sledoval, že se mi na počítači vše více seká a procesor jede na 100%, ale má pouze kolem 42 stupňů. Dnes jsem se rozhodl ho přetaktovat na 4GHz, zvolil jsem napětí asi 1.35V a spustil Cinebench, můj Ryzen 3 1200 dosáhl...
Poslední příspěvek
No ja by som na nejaký druhý disk nainštaloval Win10 alebo Win11 a skúsil test,či zostane problém.
Zdravím, toto je můj počítač
Chtěl bych se zeptat jestli bych měl něco změnit nebo je vše ok
Předem děkuji za odpověď :inlove:
Poslední příspěvek
Instaluje se např takto, viz obrázek.. Ty 2 mřížky nad zdrojem jsou demontovatelné.. Vůbec je tam víc zvláštních řešení, které člověk ocení, až když to potřebuje. Třeba větráky na radiátoru AIO umístěného nahoře lze snadno demontovat i bez nutnosti...