NTB stačí TVOUT?

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jariquick
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: NTB stačí TVOUT?

Příspěvekod jariquick » 16 bře 2009 12:35

Reklama
jariquick
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: NTB stačí TVOUT?

Příspěvekod jariquick » 21 bře 2009 22:31

Tak už je doma, Leňák jeden... Vypadá to dobře. Na pohled žáden natinťaný krasavec, ale připadá mi pevný a odolný. Displej je docela fajn, ale vlastně jako na ostatních noťasech je to oproti stolním monitorům IPS, PVA a MVA ( který mám) trochu bída. Díky lesklému povrchu je obraz docela ostrý a příjemný, ale ty horizonty, no..... je to vlastně všechno TN techn. takže se není čemu divit, ale s tím jsem počítal..... ( moc se nevrtět nahoru a dolů.... :-) ) Tichý chod, klávesnice je naprosto super - lepší bych asi nepochopil.... (výška kláves, odsazení, stisk, hlučnost) Víko je šedostříbrné a tam bude asi trochu problém - je u mně jako v bavlnce, a přece jsem už na něm objevil jakoby tři odřeninky ( co se dá dělat, v brašničce být do technické smrti nemůže.) No a soft, no, co k tomum co asi tak dodat k Vistě? Trochu si s ní hraju a až mě důkladně vytočí, přeběhnu k XP-čkářům... Nějaké ovladače jsem na Len. stránkách viděl - přesto si to nejdřív prověřím..... Mimochodem už začíná vystrkovat drápky - Před hoďkou jsem potřeboval instalnout Partition Magic, Vista tvrdošijně odmítala... No, nějak to vyřeším. Není ve Vistách nějaký prográmek na rozdělení HDD? CD se systémem součástí nebylo. Je tam vytvořen oddíl S se 667 MB z 1,46 GB a oddíl Q s asi 6 GB z celkového místa 10 GB. Tenhle způsob neznám, tak to musím prozkoumat... Zdravím a díky za konzultaci

Zpět na “Vše ostatní (hw)”