určo by se to tu už našlo ale přeci jenom – mohl by být někdo tak moc ochotný a popsat podrobnější návod, jak nastavit harddisk, popřípadě mechaniku na primární a sekundární?
Popřípadě aby mi alespoň napsal, jakých hodnot si mám všímat na štítku harddisku ?
A jak potom probíhá nastavování v biosu?
// Zas jeden, který neumí napsat nadpis!

// „Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.“
// Co je to „Svičování?“ To je u tebe popis problému, lumpe?
// Krom toho na discích nejsou switche (přepínače), nýbrž piny, které se spojují tzv. jumpery.
// A těmito jumpery se nadto vůbec nenastavuje to, je-li disk primární/sekundární.
// A nadpis se dá napsat i bez těchto slov, jak vidíš. Příště proto, prosím, zapoj mozek a piš výstižnější nadpisy.
//
// Taky by bylo žádoucí, abys namísto s prominutím chrchle slov používal normální větnou stavbu.
// Pro srovnání ti tu nechávám tvůj mnou výše učesaný příspěvek v nezměněné podobě:
/*
Čau určo by se to tu už našlo ale přeci jenom mohl by být někdo tak moc ochotný a popsat podrobnější návod jak nasvičovat harddsik popripadě mechaniku na primární a sekundární poppřípadě na štítku harddisku si mám všímat jakých hodnot? A jak potom probíhá nastavování v biosu?
*/
// Myloš