Notebook - nabíjení
Notebook - nabíjení
Ahoj mám notebook Acer Travel Mate 4060 (absultně vybitý) a když naněj napojím nabíječku tak jde sice zapnout ale nenabíjí se, nevíte čím by to mohlo být? Díky za rady.
Re: Notebook - nabíjení
Pokud máš NB absolutně vybitý, a nezapne se, pokud k němu nepřipojíš nabíječku, tak bych viděl spíš problém v NB nebo baterii než nabíječce.
nabíječku no on je to spíš univerzální zdroj, když jsem měl originální nabíječku tak to nabíjelo baterku a noťas bez baterky nešel nastartovat a teď když k tomu připojím ten náhradní zdroj tak to jde nastartovat i když baterku úplně odpojím ale vůbec to nenabíjí... je možné že by zdroj byl dělanej tak aby to bylo jen jako napájení a né nabíjení?
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No já nevím, ale logicky když chceš nabít baterii, tak ji musíš mít připojenou k nabíječce. Takže baterii vlož do notebooku a připoj nabíječku...
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
Pokud jakýkoliv notebook přestane nabíjet (a není to nějaká stará vykopávka s nefunkční baterkou), tak stačí vyndat a zandat baterku, klidně to udělej za chodu a uvidíš že se nabíjení rozjede, je to jen kontaktem.
PC XT 8086, 640 Kb ram, 20mb hdd, Hercules monochrome, 14" Philips monochrome, 5/4 fdd 360kb.
strobl.r píše:nabíječku no on je to spíš univerzální zdroj...
Zdroj není nabíječka. Nabíječka obvykle dává konstantní proud, u zdroje je konstantní napětí, proud je omezený jen nějakou pojistkou, ať už tavnou, nebo elektronickou.
takže si myslíte že to může být tím zdrojem že to nenabíjí (mám to tam píchlí stejně jako nabíječku) jo baterku už sem několikrát zkoušelzandat a vyndat
no mám pocit že to může být tím že ten adaptér není originál(zapojil sem ho tam potom co mi nabíječka vybouchla- myslíte že je možnost že by to zničená nabíječka mohla poškodit?)
Ty jo... jaktože na tomhle serveru nikdy nenajdu pomoc, moje příspěvky se buď nevyřeší nebo si je musim vyřešit sám 

- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To je jednoduchý, důvodů může být několik:
1) Netrpělivost - napíšeš dotaz ve večerních hodinách a myslíš si, že ti někdo v jednu ráno odpoví. Kapacity tady budou přes den. Takže nespamuj a vyčkej.
2) nedokážeš dost dobře popsat svůj problém, nedostačující informace - ostatní musí z tebe tahat informace jak z chlupaté deky. Nediv se tedy, že se ti nedostává okamžité pomoci.
3) věty typu: "jaktože na tomhle serveru nikdy nenajdu pomoc, moje příspěvky se buď nevyřeší nebo si je musim vyřešit sám" dokážou lidově "nasrat" a nikdo už nemá chuť ti pomáhat. Zkus toto na jiném serveru. Uvidíme jak se ti povede...
Pamatuj, že lidi co sem chodí pomáhat to dělají naprosto bezplatně a nikdo není povinný ti pomoct natož okamžitě, střelhbitě a v pozdních hodinách.
Nelíbí se ti tu, nechoď sem. Jak prosté a jednoduché.
1) Netrpělivost - napíšeš dotaz ve večerních hodinách a myslíš si, že ti někdo v jednu ráno odpoví. Kapacity tady budou přes den. Takže nespamuj a vyčkej.
2) nedokážeš dost dobře popsat svůj problém, nedostačující informace - ostatní musí z tebe tahat informace jak z chlupaté deky. Nediv se tedy, že se ti nedostává okamžité pomoci.
3) věty typu: "jaktože na tomhle serveru nikdy nenajdu pomoc, moje příspěvky se buď nevyřeší nebo si je musim vyřešit sám" dokážou lidově "nasrat" a nikdo už nemá chuť ti pomáhat. Zkus toto na jiném serveru. Uvidíme jak se ti povede...
Pamatuj, že lidi co sem chodí pomáhat to dělají naprosto bezplatně a nikdo není povinný ti pomoct natož okamžitě, střelhbitě a v pozdních hodinách.
Nelíbí se ti tu, nechoď sem. Jak prosté a jednoduché.
Nejlepší hra je Excel!
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Sám bych to neřek líp :).
Jinak mužeš zkusit koupit origoš adaptér. Nedivim se, že ti nefunguje nějakej pochybnej adaptér za pár stovek.
Jinak mužeš zkusit koupit origoš adaptér. Nedivim se, že ti nefunguje nějakej pochybnej adaptér za pár stovek.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Pomalé, žádné nabíjení telefonu Příloha(y)
od muffin105 » 23 lis 2024 21:37 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 9
- 3752
-
od muffin105
Zobrazit poslední příspěvek
24 lis 2024 14:41
-
-
-
Ochrana proti nadměrnému nabíjení u mobilu
od walderan » 19 led 2025 21:41 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 2581
-
od kecalek
20 led 2025 16:06
-
-
- 0
- 2021
-
od Jirin