nenastartuje NTB

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

jandik
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:
Kontakt:

nenastartuje NTB

Příspěvekod jandik » 05 srp 2009 12:02

Dnes rano jsem spustil 2 mesice stary ntb normalne nabehl ale sla jenom mys klavesnice nefungovala tak jsem ho restartnul a ted uz nabehne jenom na uvodni stranku kde je napis MSI a moznosti jak jit do setupu F11 boot atd , ale dal se to nehne ani do setupu se neda dostat na nic to nereaguje...:( cim to muez byt :(

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: nenastartuje NTB

Příspěvekod memphisto » 05 srp 2009 13:14

Přesně tenhle samý problém jsem řešil na notebooku HP. Všechno jsem zkontroloval a ok a stejně se zasekne na bootovací obrazovce s logem HP :? V tom HP je ale špatná baterie. Bez ní to občas ale najede normálně. Jediné, co mi pomáhá na 100 % je zapnout book a mačkat F8 aby se vybal režim spuštění a vybrat spustit Normální režim :? Opravdu nevím, čím to může být. Pokud by někdo věděl, budu rád za každou odpověď. Pokud je book v záruce, tak bych jej reklamoval. Bohužel ten můj už v záruce není
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

jandik
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jandik » 05 srp 2009 19:34

tak jsem vyndal baterku pustil jsem to jenom na napajeni (i kdyz predtim to taky bylo na napajeni ale byla vlozena baterie) a rozebehlo se to ...tak nevim...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod memphisto » 05 srp 2009 19:37

Přesně tohle mám na tom booku na opravu taky a jsem z toho v koncích. Pravděpodobně to bude způsobeno tou baterkou :?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

simonides2000
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod simonides2000 » 07 srp 2009 22:00

Stalo se mi to na mým NB taky... a to dvakrát. Jednou se mi to seklo při spuštění několika aplikací a nějaké závažné chybě a potom když jsem NB nastartoval po delší pauze. V obou případech mi najela bootovací obrazovka a přepnulo se to na boot, kde mi dávalo na výběr z několika možností (najet poslední konfiguraci, najet normálním způsobem, nouzový režim, nouzový režim se sítí, nouzový režim s MS-DOS). Ať jsem dělal co jsem dělal, systém nenajel a vždy se to vracelo zpět na výběry a do systému mne to nepustilo. V obou případech jsem to vyřešil (po pár desítkách minut trápení) tím, že jsem upravil v BIOSu bootování z CD (jako první), strčil intalační CD (XP), po načtení jsem dal zotavení systému (R), do nabídnutého příkazu jsem napsal "chkdsk". Po scanu mi vždy vyhodil hlášku, že byla nalezena jedna chyba a po restartu mi systém normálně v obou případech naběhnul... A to jak v prvním případě (kdy jsem to vypnul nestandardně, takže to je pochopitelně), tak i ve druhém případě, kdy při vypínání chyba nenastala. Baterku jsem nevyndaval. Nevím - asi to není žádný návod, který bude vždy fungovat, ale jen jsem se podělil o zkušenost....

jandik
Level 1
Level 1
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod jandik » 26 srp 2009 21:46

tohle je ale uplne neco jineho... :wink: tady nabehne jenom uvodni okno MSI a nejde dal nic delat ani do setupu se nedostanes proste nic..,

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Win 10 nenastartuje
    od zik9 » 04 pro 2024 21:37 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    18
    4181
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    07 pro 2024 18:46

Zpět na “Vše ostatní (hw)”