Doporučte HDD (cca 250GB)
Doporučte HDD (cca 250GB)
Mám tuto základní desku a chci dokoupit další HDD, koukal jsem na tenhle, ale nevím jestli půjde (jde o to SATA a SATA II), případně doporučte jiný pokud máte zkušenosti (nebo jiný obchod). S větší kapacitou ani nechci, nebo spíš nechce se mi dávat víc peněz, těch 250 by mělo stačit. Děkuju 

-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Doporučte HDD (cca 250GB)
Já bych ho určitě bral, za tisícovku je to krásný, ale pokej na názor někoho zkušenýho.
Vim neco, co Bill Gates ne. Co jsou drobné...
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Já bych si 200 připlatil a vzal tento rychlejší a s 2* větší kapacitou
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Já bych doporučil tento,mám s ním dobrou zkušenost
http://www.barbone.cz/?stiid=73637&strsort=A4IE54&str=0&tit=Pevn%FD%20disk%20SAMSUNG%20F1%20320GB%20SATAII300%2016MB%207200%20RPM
http://www.barbone.cz/?stiid=73637&strsort=A4IE54&str=0&tit=Pevn%FD%20disk%20SAMSUNG%20F1%20320GB%20SATAII300%2016MB%207200%20RPM
Díky moc, ale u obou je ta SATA II, nebude to vadit? Možná hloupá otázka, ale co se týče HW tak jsem úplně mimo. A ještě, ...má větší kapacita HDD vyšší požadavky na zdroj. Díky.
...jinak ten od Petisona vypadá dobře a je skoro za stejnou cenu a ještě 70GB navíc.
A ještě dodám, že v PC mám HDD 160GB Barracuda 7200.7 SATA NCQ 160827.
...jinak ten od Petisona vypadá dobře a je skoro za stejnou cenu a ještě 70GB navíc.
A ještě dodám, že v PC mám HDD 160GB Barracuda 7200.7 SATA NCQ 160827.
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Proč brát o 200,- levnější, když můžeš mít 2x víc místa 

Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
A co ten zdroj, je tam nějaký markantní rozdíl ve spotřebě, kdybych vzal ten 500GB.
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ne, ten 500gb má taky jenom jednu plotnu na roztáčení. Takže se zdrojem určitě nebude problém
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
Odběr disku je přibližně 7 - 15 W, zdroj tedy zatěžuje minimálně. Jen při zapnutí může být krátkodobě proudový odběr okolo 1 A.
Takže díky všem za rady a pudu do toho 500GB, ...joj to bude místa (a nepořádku
)