GK pro přehrávání HD videa
Re: GK pro přehrávání HD videa
Díky peacok-u, to je vyčerpávající a kupodivu jsem to pochopil i já. Proto bude asi nejlepší si nějakou popisovanou kartu vypůjčit a vyzkoušet to, půjde-nepůjde a pak buď koupit nebo nekoupit. Jen sehnat dobráka, co mi ji půjčí.
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Je to sice pěkně vysvětlováno (zda vysvětleno nechám na jiných), ale myslím, že není nad zkušenosti. Vlastník počítače, který nemá GK se často ptá jaké to bude, když bude mít GK a čeká odpověď. Podle mě však není nad to koupit GK a pak uvidí, stejně jako já.
Na níže uvedené sestavě dělám v Pinnacle film. časová osa 29m a nějaká ta sekunda a vytvářet tento film bude asi 2 hodiny. čtyřjádro je vytíženo na 60-80%, přičemž horní hranice je vyjímečná. Když budu mít GK řekněme 5770 bude doba stejná nebo o poznání kratší?
Pokud píšete, že GK bude vše dělat sama a procesor bude volný, proč je tedy programy vyžadováno čtyřjádro?
Odpovíte, neodpovíte, stejně se těším až si tu kartu pořídím a uvidím to v praxi. Jak říkám "není nad vlastní zkušenosti".
Jen opravuji jednoho pisatele. Můj počítač přehrává Full HD (1080p) video bez sekání a to mám jen integrovanou GK HD3200. Minulý procesor Athlon X2 6000+ 3,1Ghz to nezvládal.
Jen dodávám, že v současné době při vytváření filmu přehrávám navíc full hd bez sekání. Ono to asi jen o té GK nebude, jak říkal Marfy.
Na níže uvedené sestavě dělám v Pinnacle film. časová osa 29m a nějaká ta sekunda a vytvářet tento film bude asi 2 hodiny. čtyřjádro je vytíženo na 60-80%, přičemž horní hranice je vyjímečná. Když budu mít GK řekněme 5770 bude doba stejná nebo o poznání kratší?
Pokud píšete, že GK bude vše dělat sama a procesor bude volný, proč je tedy programy vyžadováno čtyřjádro?
Odpovíte, neodpovíte, stejně se těším až si tu kartu pořídím a uvidím to v praxi. Jak říkám "není nad vlastní zkušenosti".
Jen opravuji jednoho pisatele. Můj počítač přehrává Full HD (1080p) video bez sekání a to mám jen integrovanou GK HD3200. Minulý procesor Athlon X2 6000+ 3,1Ghz to nezvládal.
Jen dodávám, že v současné době při vytváření filmu přehrávám navíc full hd bez sekání. Ono to asi jen o té GK nebude, jak říkal Marfy.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
- CZechBoY
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
GK ulehčuje procesoru až o 50% nebo víc v případě technologie Avivo HD, pokud máš dobrej procák tak ti stačí i ta GF 2
PHP, Nette, MySQL, C#, TypeScript, Python
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
IntelliJ Idea, Docker, Opera browser, Linux Mint
iPhone XS
Raspberry PI 3 (KODI, Raspbian)
XBox One S, PS 4, nVidia GeForce NOW
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1768
-
od extrem
Zobrazit poslední příspěvek
07 dub 2025 17:34
-
-
- 9
- 6155
-
od jval
04 bře 2025 20:41
-
- 9
- 2701
-
od falco_dee
26 led 2025 18:25
-
-
PC pro střih 4k videa - konzultace vybrané sestavy
od Karkulinn » 07 led 2025 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1225
-
od Karkulinn
07 led 2025 20:17
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 6129
-
od buchtik
14 kvě 2025 12:20
-