Fujitsu-Siemens Amilo SL 3260W - LCD monitor 26"
Dobrý den, mám 2 dny tento monitor. Velikost, ostrost i barvy jsou dobré ( nezapomeňte si vypnout ECO, jinak budete mít bledé barvy ). Jediné co mohu vytknout je že, když dám přepnutí u jakéhokoliv přehrávače videa na fulscreen , tak přepnutí je hned ale v obrazu jde 2-3 sekundy jen tma ( zvuk jde hned ) a apak se to přepne. Dělá vám to také ? Nebo je to nastavením monitoru ? Mám propojené kabelem DVI do HDMI v monitoru.
Grafika 8800 GT, IP 8400, 4 GB Ram
Přepínání na fulscreen u filmu
Re: Přepínání na fulscreen u filmu
No pokud to pustim pres Jetaudio či Windows Media player, tak to dělá tuto neplechu, ale když pustím přes Media player classic, tak je to hned do fulscreenu.
Takže to bude problém onoho software, prostě to tak rychle nestíhá ...
- Spyke
- člen HW spec týmu
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nemusí to být problém SW, jen to třeba nestíhá HW. Media Player Classic je známý tím, že téměř vůbec nevytěžuje systém a je díky němu možno koukat na HD filmy i na starých sestavách, které by to v jiném přehrávači prostě nestíhali. Mrkni na vytížení CPU při spuštění videa, hádám že ty 2-3 sekundy se budou obě jádra držet u 100%.. 

Prosím, pište česky! Čtěte příbalový leták a používejte Google.
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
* Na světě jsou dva druhy lidí, ti co mě mají rádi a ti co půjdou do pekla..
* Tak jsem infantilní, no a co? Každý je nějaký, někdo je třeba komunista..
Máš pravdu, vyletí to na % :-) Teď co s tím ?
zkus jiný kodeky....
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.