Co vám mám říct, abyste zjistily jestli do mého PC se dá nějaký HW přikoupit.
Jako že aby nebyl tak setavněný že se v něm nedá nic vyměnit.
Přikoupení nových HW do PC Vyřešeno
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Přikoupení nových HW do PC
Musíš nám říct jakou máš desku, procesor, RAM, grafickou kartu a zdroj. Bylo by vhodné, ale už méně důležité napsat jaké a kolik máš HDD a jakou máš skříň.
Stáhni si program CPU-Z a GPU-Z a dej nám sem screeny ze všech záložek. Pokud to budeš vypisovat ručně tak uváděj celé názvy, co nejvíce informací.
Stáhni si program CPU-Z a GPU-Z a dej nám sem screeny ze všech záložek. Pokud to budeš vypisovat ručně tak uváděj celé názvy, co nejvíce informací.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
ANo díky CPU-Z mám jen si stáhnu GPU-Z. a dám sem SCRN
HDD 280
GPU-Z http://img175.imageshack.us/i/gpuz.png/
CPU-Z http://img299.imageshack.us/i/cpuzd.png/ - to ještě pak zvětši abys to přečetl.
A to je všechno co potřebuješ nebo ještě něco?
GPU-Z http://img175.imageshack.us/i/gpuz.png/
CPU-Z http://img299.imageshack.us/i/cpuzd.png/ - to ještě pak zvětši abys to přečetl.
A to je všechno co potřebuješ nebo ještě něco?
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za systém? a ten ZDROJ !!!
Přidej RAM na 3 GB + grafika minimálně 512MB + nový CPU.
Je to asi 6000kč a výkon bude vyšší. Radši bych, ale viděl Tvou desku s konkrétníma údajema.
Tak jsem si ji našel a vidím, že podporuje jen 2GB RAM, což se sice naprd, ale pro tebe je to dobrá zpráva. Pokud máš 32bit systém tak bys více RAM stejně mít nemohl. Za chvíli hodím odkazy a nebo to udělá někdo jiný. Ale jako první bych dal tu grafiku.
Přidej RAM na 3 GB + grafika minimálně 512MB + nový CPU.
Je to asi 6000kč a výkon bude vyšší. Radši bych, ale viděl Tvou desku s konkrétníma údajema.
Tak jsem si ji našel a vidím, že podporuje jen 2GB RAM, což se sice naprd, ale pro tebe je to dobrá zpráva. Pokud máš 32bit systém tak bys více RAM stejně mít nemohl. Za chvíli hodím odkazy a nebo to udělá někdo jiný. Ale jako první bych dal tu grafiku.
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
mam XP
a zdroj mám zjistit kde?
a zdroj mám zjistit kde?
-
- Pohlaví:
Zdroj zjistíš jedině když se podíváš přímo na něj - je na něm samolepka s údaji.
doporučte mi nějakou lepší grafickou kartu ale ne zase moc drahou.. dik
- Anonym
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Slovo prosím ti si nic neříká
a když už se tě odborníci na něco zeptají, tak odpověz.. Ingo o zdroji je důležité, jinak by nemusel grafiku "utáhnout"

CPU typ: AMD Athlon 64 x2, 4000+
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
Základní deska: Gigabyte GA-MA69VM-S2
RAM : 2GB
Grafika: ATI Radeon 4800 Series - 2GB
Zdroj: Corsair VX450 450W
Operační systém: Windows Xp SP 3
akorádže já nevím ten zdroj... nevim jka se tam dostat do PC ..
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Otevřeš bočnici a vzadu nahoře bude zdroj.
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Boha jeho. Ze zadní strany PC jsou po stranách ( nahoře a dole ) šroubky. Odšroubuj levou podčnici z předního pohledu. Při pohledu na vnitřek PC z levé strany - díky odšroubování bočnice se vlevo nahoře nachází zdroj. Z něj opiš nejlépe značku, watáž a neuškodilo by ani nějaké typové označení zdroje.
Lenovo Legion 5 ( Ryzen 7, RTX3070 140W, 32GB RAM )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
Acer Predator G5-793 ( i7 6700HQ, GTX1060 6GB )
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 2282
-
od HelFix
Zobrazit poslední příspěvek
11 pro 2024 16:13