Za mě bych do výběru zařadil i Panasonic. Jednou sem se u strajdy musel dívat na Sharp a to bylo utrpení. Divné barvy+horší zvuk. Ale zas asi byla levnější.
EDIT: co jsem v obchodě viděl tak ještě LG se mi zdály v pohodě. Váhali jsme mezi LG a Panasonic vyhrál. Obraz stejný ale rychlejší. (100Hz) a někdy to šlo poznat
Nový televizor, máte někdo přehled o nich?
Re: Nový televizor, máte někdo přehled o nich?
My máme doma starou CRT Loewe. Aconda za kterou jsme dali před pár lety nemalý peníz. Až donedávna zdatně (a věřte mi že ano) konkoruvala skoro všem LCD, opravdu, když jste srovnali obraz, tak byl jasny rozdil a Aconda vyhravala. Bohužel s příchodem nových technologií už začíná naše TV dost ztrácet, takže také uvažujeme o nové... Ale bránila se zdatně...
Bude to asi také Samsung, tedy líbíla by se nám zase Loewe., bohužel na ní už nemáme peníze... 

Naposledy upravil(a) novoty dne 25 srp 2010 17:53, celkem upraveno 1 x.
- Stene
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tak pánové, prozatím vyhrála tato - http://lcd-televize.heureka.cz/samsung-le40c550/
V pátek mi ji přivezou, tak se s vámi podělím o emoce, které zažiji s touto krabičkou
V pátek mi ji přivezou, tak se s vámi podělím o emoce, které zažiji s touto krabičkou

- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak pro info, tady jsou celkem obsáhlé diskuze o různých TV a hlavně spousta nejlepších nastavení vašich barevných miláčků. Samozřejmě v angličtině
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- AleRx8
- člen HW spec týmu
-
Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
OT: Moderátor počítačového fóra mluví o televizích jako o miláčcích? Měl by jsi dostat žlutou kartu!

/co nevidět ta TV bude propojena s PC, takže si ani jedna věc nebude moct stěžovat.memphisto

/co nevidět ta TV bude propojena s PC, takže si ani jedna věc nebude moct stěžovat.memphisto
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 9105
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23