Dobrý den,
nemá tu někde zkušenost s tiskárnami HP ? Nemohu najít v tom jejich SW, kde se dá vytisknout zkušební stránka.
Děkuji za případnou pomoct
Betonář
HP - jak vytisknout zkušební stránku
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: HP - jak vytisknout zkušební stránku
U každé nově zakoupené tiskárny máš instalační cd na kterém je SW (software).
Software by tam měl být alespoň základní :
Software by tam měl být alespoň základní :
- ● Drive Instalace (Konfigurace tiskárny)
● Program Instalace (Instalace Programu)
Užitečné adresy :
návod na použití HijackThis , jak si chránit pc , jak na torrenty , pravidla fóra , Nefunguje to! aneb jak napsat dotaz
Díky za odpověď. Jsem první majitel, ale CD momentálně nemůžu najít, ale je korektně nainstalovaná s veškerém SW. Mám tu HP Digital Imaga Monitor, Centrum řešení HP, HP Photosmart Essential 3,5 a nápovědu. Všechny tyhle programy jsem procházel a nenacházím to 
Jak říkáš ten "program", tak ten je pouze na CD ? Jak se jmenuje ? V případě, že nenajdu CD, tak by neměl být problém stáhnou ho z jejich stránek

Jak říkáš ten "program", tak ten je pouze na CD ? Jak se jmenuje ? V případě, že nenajdu CD, tak by neměl být problém stáhnou ho z jejich stránek
Nevím, které Windows máš, ale v XP bys mohl tudy:
Start / Nastavení / Tiskárny a faxy / pravým myšítkem vybrat tiskárnu – vlastnosti
a tam na kartě „Obecné“ je tlačítko k vytištění zkušební stránky.
Start / Nastavení / Tiskárny a faxy / pravým myšítkem vybrat tiskárnu – vlastnosti
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Je to někde v tom centru řešení hp, už to nepoužívám, ale po paměti to bylo někde jak si přednastavuješ tisk.. tam když ale vše projedeš, tak to najdeš. Je tam i zarovnání a čištění kazet a hladina inkoustu.
Nebo start - zařízení a tiskárny - pravým myšítkem na tiskárnu a dej vlastnosti a v kartě obecné dole je tisk zkušební stránky.
Nebo start - zařízení a tiskárny - pravým myšítkem na tiskárnu a dej vlastnosti a v kartě obecné dole je tisk zkušební stránky.
Acer TimelineX 4820T - OS: Windows 7 HP x64. / HTC Wildfire S Purple
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
*Když píšu bez diakritiky, tak jsem tu přes mobil!
Je to tady - Centrum řešení HP - Nastavení - Nastavení tisku - Nástroje tiskárny - a tam to je. 

Notebook: Acer Extensa 5230E
Myloš píše:Nevím, které Windows máš, ale v XP bys mohl tudy:
Díky za info. Mám Visty a je to v podstatě to samé. Myslel jsem ale barevnou stránku - ta Windowsovská testovací jich moc nemá.
Je to tady - Centrum řešení HP - Nastavení - Nastavení tisku - Nástroje tiskárny - a tam to je.
Akorát jsem to našel a chtěl jsem to sem napsat.
Díky všem za pomoc !
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Canon pixma ts5150 w11 nelze tisknout vice kopii na stranku Příloha(y)
od mrpcz » 20 kvě 2025 07:09 » v Vše ostatní (hw) - 4
- 2553
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 kvě 2025 13:30
-