Doporučte mi kvalitní mikrofon do 1.500Kč

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Neraisen
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Doporučte mi kvalitní mikrofon do 1.500Kč

Příspěvekod Neraisen » 21 pro 2010 18:19

Trochu to tu refreshnu:

Zajímavě jsem si tu početl a chci se ještě zeptat. Chystam si koupit mikrofon na občasné namlouvání textů a velmi časté mluvení s ostatními gamery, kámoši. Zkrátka chtěl bych mikrofon, který bude mít čistý zvuk, nebudu ho muset mít u huby a nebude šumět ani hučet apod. (pokud, tak aspoň málo). Rád bych se vešel do 1500, nechci za to moc utrácet, zase tak moc profesionálně ho využívat nebudu. Řekněme, že jsem si našel tento mikrák - http://www.lan-shop.cz/philips-sbcmd150 ... d150-39118 / http://www.lan-shop.cz/philips-sbcmd110-00-39104, zvukovku mám realtek HD. Připojím to do PC přes 3.5mm a bude to fachat normálně? Mám obavy z ozvěny atp. Já se v tom nevyznám, ale vim, že tyhle dynamický prostě nejsou jen tak na PC, co bych případně musel udělat aby mi něco takovýho jelo v poho ?

//Je jedno, jak to nazveš, ale každopádně pokud vložíš svůj dotaz do běžícího (je jedno, že už tři roky starého) tématu, porušuješ tím Pravidla. Místo refreshnutí toho tu ti doporučuji refreshnout již zmíněná Pravidla
//odděleno do samostatného tématu
//mmm

// Upřesnění názvu tématu.
// mike007

Reklama
X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Doporučte mi kvalitní mikrofon do 1.500Kč

Příspěvekod X » 23 pro 2010 19:09

Tak tohle by mě také zajímalo, kdysi jsem měl od někoho doporučení na kvalitní mikrofon, ale už se mi to vykouřilo z hlavy. Mám jen jednoduchý tyčový mono mikrofon za 120 Kč a stojí za houby. S lepším kouskem bych se (přinejmenším) vyřádil na: JetVoice 1.111 - umožňí ovládat počítač hlasem.exe - počítač by poslouchal na slovo a nemusel bych být u mikrofonu :D Přesnost výslovnosti jde štělovat dle potřeby, když jsem si jí snížil až moc, PC poslouchal TV a konal :lol: Znal jsem uživatele, co s lepším mikrofonem ovládali PC z postele ... :lol:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Sluchátka FiiO JT1 - Windows nechce načíst mikrofón Příloha(y)
    od HelFix » 11 pro 2024 17:55 » v Problémy s hardwarem
    5
    2794
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    12 pro 2024 13:50

Zpět na “Vše ostatní (hw)”