Zdravim
Chci se zeptat jak je to s instalovaním nové graficke karty zítra mám dostat novou NVIDII. Co jsem se ptal kámoše tak mi říkal že musím nějak odinstalovat tu starou, ale nevím kde. Muže mi někdo říct tak trošku návod kde to odinstaluju ? Díky :)
Jak se instaluje nová Grafická karta? Zítra mě to čeká.* Vyřešeno
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Jak se instaluje nová Grafická karta? Zítra mě to čeká.* Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Myloš dne 23 pro 2010 23:58, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Instalovaní Grafické Karty“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Důvod: Oprava nadpisu „Instalovaní Grafické Karty“, který svou minimální informační hodnotou porušoval pravidla fóra.
Re: Instalovaní Grafické Karty
Jde o hardware nebo software, či snad obojí?
- samotarrk
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Instalovaní Grafické Karty
Ač nejsem Nvidiák tak si mslím, že bude stačit nainstalovat ovladače, které dostaneš k nové grafice. Předpokládám, že nová je skutečně novější než stará. U ATI to tak tedy je. Pokud však skutečně musíš odinstalovat a asi to je lepší tak:
http://www.nvidia.com/object/IO_13955.html
http://www.nvidia.com/object/IO_13955.html
MSI Z97 PC Mate * Intel i5 4690K 3,5Ghz(4,9Ghz takt) * Noctua NH-D14 * Corsair 8GB DDR3 * NVIDIA MSI GTX960 2GB * Seasonic M12II-520 * Thermaltake Element G * SSD Crucial MX300 525GB * WD 2TB EARX * Creative SB X-Fi Xtreme Audio * WIN 10* 22" LG Flatron * 5.1 Logitech X-540
Re: Jak se instaluje nová Grafická karta? Zítra mě to čeká.*
Když jsem před časem měnil starou ATI za novější nVidii, tak jsem nejprve odinstaloval ovladače té staré, pak jsem vypnul počítač, vyměnil karty a po startu Windows nainstaloval ovladače k té nové.
Pokud máš správné ovladače, nic na tom není.
Pokud máš správné ovladače, nic na tom není.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ahá :) Dobrej návod :) Já jsem se ješte díval ve SPRÁVCI ZAŘÍZENÍ je taky ješte nejaká část asi taky ovaldač tak tam ho taky mužu odebrat ? Tam to po mě chce hned restart tak jsem to radši ješte nezkoušel :)
Buď ho můžeš odebrat tam, nebo přes Ovládací panely / Přidat nebo odebrat programy. Řekl bych, že je to jedno. Budeš-li ho ale odebírat ve správci zařízení, zkus pak přece jen kouknout do těch ovládacích panelů, jestli tam není najaký pozůstatek.
Také můžeš ještě po odebrání ovladače vyčistit systém CCleanerem.
Také můžeš ještě po odebrání ovladače vyčistit systém CCleanerem.
- Než položíte dotaz, nejprve se ptejte strejdy Gůůgla.
- Výňatek z pravidel fóra PC-HELP:
- Název tématu zvolte takový, aby co nejvýstižněji charakterizoval obsah tématu.
- Nesnažte se řešit jiný problém (i když podobný) v jednom tématu. Raději založte nové téma.
- Mýliti se je Myloš.
Jestli máš ještě ke staré kartě CD,tak je tam i odinstalování té karty a pak nainstaluješ podle CD novou kartu.Toto je asi pro Tebe jednoduchý recept.
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš nyní třeba Ati a dostaneš novou Nvidia, tak odeber výše popsaným způsobem Ati v Ovládacích panelech. Pokud máš Nvidia nyní a dostaneš Nvidia, stačí pouze nainstalovat driver z přibaleného CD (nebo stáhnout z netu aktuální).
Nezapomeň zapojit napájení grafiky a přeju silný zdroj. Pokud dostaneš GTX460, vyžaduje hodně kvalitní a stabilní dodávky
Nezapomeň zapojit napájení grafiky a přeju silný zdroj. Pokud dostaneš GTX460, vyžaduje hodně kvalitní a stabilní dodávky

Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Jen doplním.Pokud Nvidii za Nvidii tak stačí kartu vyměnit-zapojit přídavné napájení a spustit pc.Grafika si nainstaluje ovladač a restart.Uděláš aktualizaci ovladače pro tvůj OS a kartu.
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usKdyž na stahování vybereš nějakou zem v evropě tak budou v češtině.Pokud měníš z Ati tak nejdřív odinstaluj ovladač-pak výměna.
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-usKdyž na stahování vybereš nějakou zem v evropě tak budou v češtině.Pokud měníš z Ati tak nejdřív odinstaluj ovladač-pak výměna.
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Dobře to zvládnu Díky za pomoc :-) A přeju vám veselé vánoce :)
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ať se zadaří a jestli považuješ za vyřízené tak dej fajfku.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 9012
-
od dajk
Zobrazit poslední příspěvek
26 úno 2025 17:03