A ještě poslední otázka co jsem koukal tak to LG má v průměru frekvenci o 10 Hz více oproti samsungu, projeví se to značně v rychlích scénách či FPS hrách? přijde mi to jestli mít 70 nebo 60 rozdíl ale jestli je to detail beru samsung.
http://www.mironet.cz/Compare.asp?CMPID=109975|112755
Monitor na hry
Re: Monitor na hry
Tyhle TNka jsou v podstatě všechny stejný, kort za tuhle cenu. A to jestli je mezi nimi rozdíl 3ms tě opravdu nemusí trápit. Všechno to jsou zanedbatelné hodnoty. Za kritickou hodnotu odezvy se považuje nějakých 8-10 ms. Od téhle hodnoty výše už jsou rozdíly rozpoznatelné. Směrem dolu nikoliv. Stejně tak tě nemusí trápit rozdíl 10 Hz.
Vybírej podle vzhledu, sympatie ke značce. Určitým vodítkem by ti mohly být další funkce jako je polohovatelnost, popřípadě USB výstupy. Vzhledem k tomu, že to ani jeden z nich nenabízí, tak se opět dostáváš k tomu vzhledu a sympatiím
Vyplatí se podívat třeba na czc do diskusí k těmhle monitorům, kde se můžeš dozvědět třeba o kvalitě podsvícení, o které se ze specifikací výrobce nedozvíš nic...
Vybírej podle vzhledu, sympatie ke značce. Určitým vodítkem by ti mohly být další funkce jako je polohovatelnost, popřípadě USB výstupy. Vzhledem k tomu, že to ani jeden z nich nenabízí, tak se opět dostáváš k tomu vzhledu a sympatiím

Vyplatí se podívat třeba na czc do diskusí k těmhle monitorům, kde se můžeš dozvědět třeba o kvalitě podsvícení, o které se ze specifikací výrobce nedozvíš nic...
ASUS M2NPV-VM (GeForce 6150) - AMD Sempron 3000+, Kingston 2x1GB DDR2
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Samsung SyncMaster B2240W
Lenovo ThinkPad Edge 14
Re: Monitor na hry
Děkuji, takže to vypadá, když jsou takovéto detaily zbytečné a navíc, když to není jó extra monitor na paření, atk mi toto jistě bude stačit. Takže jsem se rozhodl pro samsung.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10895
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek
30 dub 2025 13:41