Mohu do PC připojit jiný SATA HDD a přenést mezi disky data?
Mohu do PC připojit jiný SATA HDD a přenést mezi disky data?
Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli jde, když mám harddisk se zapojením SATA do stejného pc připojím druhý HDD taky se zapojením SATA, jestli mohu poslat soubory z jednoho HDD do druhého. Já mám naistalovaný Windows 7 a Na ten druhý se bude instalovat také windows 7. A nebo nevíte někdo jak bych ty data mohl přenést rychleji je to cca 40GB mám sice 16GB flashku, ale to by bylo na dlouho.
Děkuji

Naposledy upravil(a) Myloš dne 22 úno 2011 21:34, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Harddisk“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Harddisk“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Harddisk“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Harddisk“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
-
- Pohlaví:
Re: Harddisk
Lze. Pokud ten disk bude v jiném PC je ještě možnost obě PC propojit a soubory přenést po síti.
Re: Mohu do PC připojit jiný SATA HDD a přenést mezi disky d
takže když vezmu ten druhej hdd zapojim ho do mého pc tak po zapnutí pc mi normálně naběhne, že tam mám 2 HDD a budu moct pracovat s jedním nebo s druhým.
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Úno 2011 10:00) ---
a nebo jak je mam propojit pujde to normalne přes internetovej kabel? a nebude ten přenos dat trvat dlouho?
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Úno 2011 10:00) ---
a nebo jak je mam propojit pujde to normalne přes internetovej kabel? a nebude ten přenos dat trvat dlouho?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Půjdou obě možnosti. Jen to přímé spojení obou disků bude mnohem rychlejší
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
ok díky a jak mi to v tom pc naběhne když do toho mého zapojím nový HDD se stejným systémem?
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
K bootování určíš ten původní disk v biosu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3268
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
10 dub 2025 19:50
-
- 4
- 3191
-
od faraon
02 pro 2024 10:34
-
- 13
- 3429
-
od petr22
13 zář 2024 20:21
-
-
CPU pasta 2 roky stará, neotevřená... Mohu použít...?
od TomiDomi » 28 říj 2024 22:59 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 3
- 1711
-
od atari
29 říj 2024 20:08
-
-
- 3
- 2705
-
od petr22