jakou ram do notebooku
jakou ram do notebooku
prosim koupil jsem si tento notebook http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 2K30CE11TI a chtel bych si jeste dokoupit 2 GB ram,mohli by jste mi doporucit jakou bych mel koupit.dekuji moc predem
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Re: jakou ram do notebooku
Budeš to muset otevřít a podívat se, zda je 2x1GB nebo 1x2GB, to není z popisu poznat. POkud je tam 1 2GB, tak tam pasují tyto:
http://www.az-pocitace.cz/z/2037908902/ ... ngston-cl7
Hledám podle part number. Když už to budeš mít otevřené, tak by bylo dobré najít tu samou paměť - kvůli kompatibilitě.
http://www.az-pocitace.cz/z/2037908902/ ... ngston-cl7
Hledám podle part number. Když už to budeš mít otevřené, tak by bylo dobré najít tu samou paměť - kvůli kompatibilitě.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
diky je tam 1x2GB ale znacka nejaka neznama ,az prijdu domu tak se jeste podivam.prosim o info na co bych se mel hlavne podivat.diky moc
tak ram tam mam 1x2GB znacka ELPIDA.takze prosim muzu tam dat bez problemu tu kington.dekuji za odpoved
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Bez problémů možná ano, možná ne. Paměť tam pasovat bude, ale nikdo Ti nezaručí, že půjde s tou stávající. Raději bych to dal do servisu, kde to můžou vyzkoušet.
ok.dik
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2011 17:16) ---
kdyz koupim dve ty kingston a tu co tam mam vyndam tak by to melo slapat urcite.nebo se pletu.diky
--- Doplnění předchozího příspěvku (11 Bře 2011 17:16) ---
kdyz koupim dve ty kingston a tu co tam mam vyndam tak by to melo slapat urcite.nebo se pletu.diky
Dobrý den mám HP Pavilion dv5-1115ec s RAM DDR2 2x 1024 MB Samsung PC2-6400 (400Mhz), když
jsem si ntb kupoval mohl jsem si rozšířít bylo mi sděleno, že mohu RAm rozšířit na 8GB v pc mi běhá Windows Vista
Problém mám s častým a silným přehříváním pc. Chci se proto zeptat, zda by bylo dobré pro lepší chod pc
koupit Ram s větší kapacitou. Jde mi o typ: Značku, kapacita(4GB?), DDR2 (nebo je možno i jiné?)a stejných (400Mhz? nebo je i možno jiné??)
jsem si ntb kupoval mohl jsem si rozšířít bylo mi sděleno, že mohu RAm rozšířit na 8GB v pc mi běhá Windows Vista
Problém mám s častým a silným přehříváním pc. Chci se proto zeptat, zda by bylo dobré pro lepší chod pc
koupit Ram s větší kapacitou. Jde mi o typ: Značku, kapacita(4GB?), DDR2 (nebo je možno i jiné?)a stejných (400Mhz? nebo je i možno jiné??)
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Přehřívání nesouvisí s velikostí paměti. Vlož sem screen s teplotama (program HW Monitor)
Jinak by bylo vhodné, založit na toto téma samostatný příspěvek - viz pravidla fóra.
Jinak by bylo vhodné, založit na toto téma samostatný příspěvek - viz pravidla fóra.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2342
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
18 srp 2024 19:28
-
- 9
- 4434
-
od zeus
10 dub 2025 23:23
-
-
Jakou desku b350 a výš mATX s 2x M.2 NVMe sloty?
od b.m » 21 led 2025 23:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 6
- 4131
-
od b.m
02 úno 2025 00:50
-
-
- 3
- 2595
-
od falco_dee