remapování tlačítek myši Vyřešeno
remapování tlačítek myši
daji se nejak remapovat tlacitka mysi? koupil sem si mys ale nejdou mi k tomu nainstalovat drivery.
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: remapování tlačítek myši
Je myšička ve Správci zařízení a v Ovládacích panelech je možnost nastavení uvedené myši?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
jo ta mys normalne funguje ale jen nejdou nainstalovat ovladace tak to chci remapovat nejak jinak
\\ mys mam tuhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A3UJJ a de mi spis o remapovani toho druhyho kolecka
\\ mys mam tuhle http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... Z01Q0A3UJJ a de mi spis o remapovani toho druhyho kolecka
Just Fucking Google It!
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Na uvedené stránce je uvedeno, že podporované OS jsou Windows 2000/XP/Vista/7, takže jsou i ovladače. Jak nejdou instalovat ovladače? Pokud systém myšku správně rozezná, tak by neměl být s ovladačem problém.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Re: remapování tlačítek myši Vyřešeno
no ja myslel drivery co k tomu byly na cd v kterejch se ty fce tech tlacitek daj prenastavit ale to nainstalovat nejde
\\stah sem si ovladace na netu a ty dou.
\\stah sem si ovladace na netu a ty dou.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1510
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek