Imho vždy ta v levém sloupci je slabší, než v tom pravém. Paměť na grafikách za je tam giga či giga a něco má zatím na hry minimální vliv.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám. Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Potřeboval bych poradit, jaký notebook vybrat. Je to pro kluka známého do školy. Mám zvolit z těchto dvou možností:
Rozhoduji se mezi těmito dvěmi.
HP má Ryzen, numerickou klávesnici, nelze dobíjet přes usb-c a Wifi 6
Lenovo má Intel (stolní...
Poslední příspěvek
Tak koupili ten z Datartu, jelikož byl o 1000Kč levnější, i když měl slabší procesor. Byl stejný jako ten Ryzen co byla jedna z původních variant až na ten slabší procesor. Vzápětí tu ušetřenou tisícovku utratili za službu nastavění Windows i když...
Ahoj všem, měl bych na vás otázku ohledně sestavy PC.( neříkám že je to výstřel moderní techniky) Pořídil jsem si repasovaný PC HP Z2 Tower G4 Workstation ( konfigurace viz obrázek) a k tomu sehnal od známého půjčil kartu kterou původně měl...
Poslední příspěvek
A jde vubec porovnavat score z ruznych testu? Jeden je "Steel Nomad" a druhy "Steel Nomad Lite ".
Zdravím, mám problém s nečekanými poklesy výkonu na svém počítači, který používám hlavně na lehčí 2D grafiku a občasné hraní her. Mám stroj s procesorem Intel Core i7 (9. generace), 16 GB RAM a grafickou kartou NVIDIA GTX 1660. Po nějaké době...
Poslední příspěvek
Ahoj, zajímalo by mě jak dlouho ten problém řešíš ? Mam stejný problémy asi týden, od aktualizací ovladačů grafiky, a systému win 11.
Příspěvek píšu pro kamaráda, jelikož je méně technicky zdatný a problém jsem se mu snažili vyřešit my, nicméně nám došly náboje.
Kamarád má herní počítač, sestava: i9-9900KF, RTX 3080, základní deska ASUS PRIME Z390-P, 32(16) GB RAM...