Ahoj, můj kamoš má tuhle myš: http://www.alfacomp.cz/php/index.php?ei ... chSubmit=1
Spadla mu na zem a teď pravé tlačítko funguje pouze když na něj hodně mačkne. Dá se to opravit?? Předem dík!!
Pravé tlačítko myši po pádu nefunguje. Vyřešeno
Pravé tlačítko myši po pádu nefunguje.
MB: ASRock 945GCM-S;Procesor: INTEL Pentium Dual-Core E5200;Ramky: A-Data DQVE1A16 2+1GB 400Mhz DDR2;OS: Windows 8 Profesional 32bit;zdroj: Xilence Game Edition 600W;Mechanika: PLEXTOR PX-L871A;HDD: Western Digital - WD5003ABYX; grafika: MSI R6850-PM2D1GD5; case: Midi Case WooW 736B
Re: Pravé tlačítko myši po pádu nefunguje.
leda mys rozdelat a kouknout se jestli je neco ulomeneho a treba to prilepit.... ale vymenovat ten mikrospinac nevim no to je malo pravdepodbne ze by se to podarilo i kldyby si sehnal ten sami
to mam u my mysi taky hodil jsem ji nazem ja to mel ohnute a to uz neslo zpatky
podle me to mas ohnute
podle me to mas ohnute
a co mas ohnute
MB: ASRock 945GCM-S;Procesor: INTEL Pentium Dual-Core E5200;Ramky: A-Data DQVE1A16 2+1GB 400Mhz DDR2;OS: Windows 8 Profesional 32bit;zdroj: Xilence Game Edition 600W;Mechanika: PLEXTOR PX-L871A;HDD: Western Digital - WD5003ABYX; grafika: MSI R6850-PM2D1GD5; case: Midi Case WooW 736B
ja mam jinou mys na to co klikas mam oddelany ty to mas asi vcelku to je mys za 900 co mas ty ja mam mys asi za 20kč 

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Co vlastně čekáš za radu. Máš v podstatě 2 možnosti. Koupit novou myš, nebo poškozenou opravit, tedy pokud to umíš. Více není co řešit.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Většinou se ulomí /alespoň u těch levnějších/výstupek co mačká mikrospínač.Podle poškození se dá buď přilepit nebo se musí nahradit.Přilepení je dost těžké už z důvodu,že většina um.hmot se těžko lepí najmě pokud je malá plocha./Nevěř tomu co je napsáno u vteř.lepidel.Um.hmoty z 90% neslepí/.Buď lepidlo spec.na um.hmoty s tzv.iniciátorem nebo já to někdy vyřeším/jelikož toulen
už se nedá sehnat/kapalinou od dentacrylu.Pokud si s tím materiálem rozumí tak spojí natrvalo.
Pokud to slepit nejde dělal jsem to tak,že jsem si původní tvar vyrobil z plíšku/hrozná piplačka/a pak nahřál a zatavil na místo.Takto jsem opravil dvě a stále v pohodě fungují.

Pokud to slepit nejde dělal jsem to tak,že jsem si původní tvar vyrobil z plíšku/hrozná piplačka/a pak nahřál a zatavil na místo.Takto jsem opravil dvě a stále v pohodě fungují.
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.
A zatím můžeš nouzově používat emulaci myši >>> RH Designs ■ Mouse Emulator 2.2 >>> viewtopic.php?f=85&t=48260&start=27
- Speed_dead
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Pravé tlačítko myši po pádu nefunguje. Vyřešeno
Jediný, na co by sis při rozebírání myši měl dát pozor, tak mechanizmus rolovacího kolečka. Zrovna dneska jsem rozebíral svoji myš, jelikož blbnul kabel. Rolovací kolečko u mý myši (Logitech MX518) je nasazený na osičce držáku, co jezdí v kolejničkách nahoru a dolů. A je tam pružinka do "V" a pružinka do "Z". Pokud nedáš pozor, tak vyskočí a zmizí. I když na problém stačí, když jen odpadnou. Je to trochu puzzle. Jak co kam pasuje.
Google ví skoro vše. Ale někdy je problém co tam napsat, aby to našlo to, co hledám.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
Pokud se to nepovede, vypadne tuna nepoužitelných odkazů a nebo taky nic.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Překousané kabely reset sw, tlačítko start na case
od Speedhack » 22 kvě 2025 00:04 » v Problémy s hardwarem - 12
- 5006
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
29 kvě 2025 09:07
-
-
- 1
- 1510
-
od petr22
21 lis 2024 11:41
-
- 7
- 3739
-
od martanius
17 led 2025 02:29
-
-
T490s nefunguje trackpoint UPDATE Příloha(y)
od Sadelník1234 » 17 led 2025 21:49 » v Problémy s hardwarem - 3
- 3288
-
od kecalek
20 led 2025 16:00
-
-
-
Snímač otisku najednou nefunguje, laptop Příloha(y)
od frisby » 17 srp 2024 22:18 » v Problémy s hardwarem - 1
- 1714
-
od frisby
18 srp 2024 10:46
-