Ahoj,
mam Huawei EchoLife HG520i od O2 uz nejakou dobu. Vse funguje jak ma, ale jakmile chci pres WiFi pripojit vice nez 1 zarizeni, tak nastava problem; pripojeni notebooku k internetu pres WiFi je v pohode, ale jakmile se chci pripojit jeste z mobilu, nebo dalsiho notebooku, tak to proste neni mozne- k siti se pripojim, ale internet mi uz v dalsich zarizenich nefunguje. Poradite nekdo, co mam nastavit? Díky
Huawei EchoLife HG520i Vyřešeno
Huawei EchoLife HG520i Vyřešeno
Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit
Re: Huawei EchoLife HG520i
Možná tam máš nastavené, že se může připojit pouze omezený počet zařízení
Já sem měl přesně ten samý problém, co máš ty takže vím čím to asi bude :)
Jdi zde: http://10.0.0.138/ user- admin password- admin
Potom je tam myslím v basic něco s wirelles lan a tam máš vše o tvé wifi
Já sem měl ten modem taky, ale teď mám už ten nový od O2 (ten co se dostával za 1Kč k VDSL
) a s ním nemám žádný problém
Nemám tam nastavené heslo, ale mám tam nastavené, které zařízení se může připojit (mám tam vypsané MAC adresy zařízení) :) asi 3 NTBooky + 1 mobil 

Jdi zde: http://10.0.0.138/ user- admin password- admin

Potom je tam myslím v basic něco s wirelles lan a tam máš vše o tvé wifi

Never stop dreaming.
Re: Huawei EchoLife HG520i
Prolezl jsem cele nastaveni, prohlizel navod na CD, ale nic jsem nezjistil, proto sem pisu. Driv se dalo na WiFinu pripojit se 2 zarizenima, pak se menil PC- protoze nesel net, tak se modem rebootoval s tovarnim nastavenim, internet už jde, ale od ty doby je mozny pripojit na WiFi jen jedno zarizeni (ostatni jsou pripojeny k teto siti, ale pise to omezeny pristup). Kde nastavit pocet zarizeni je mi zahadou... 

Intel Core i5-3350P 3,1GHz + Gelid Solution Tranquillo rev. 2, Radeon HD7870 2GB DDR5 OC, ASUS P8H77-V, 2*4GB Kingston HyperX DDR3, OCZ ZS Series 550W, CoolerMaster Elite 430, Windows 7 Professional 64bit