Ahoj, myslíte si že by s tímto set top boxem fungoval běžný externí HDD?
http://www.korunka.cz/set-top-boxy/sencor-sdb-1010tu
SetTop Box a externí HDD
SetTop Box a externí HDD
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: SetTop Box a externí HDD
Určitě, stejně jako z Flashky. Ovšem mrkni, jaké formáty zvládá.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
DVB-T značky Sencor, Strong ... rozhodně nebrat! Po stránce citlivosti příjmu na tom nejsou dobře ani Evolve.
Sakra a já ho mám doma
(Evolve)
Jinak ty set-top-boxy většinou berou jenom FAT32 takže běžnej disk ti to neveme, musíš ho naformátovat na NTFS ale pak ti to neveme soubory větší než 4GB což je v případě nahrávaní filmů ve velkým rozlišení problém. Možná se to rozdělí na více souborů ale nevím, nikdy jsem žádný filmy nenahrával.

Jinak ty set-top-boxy většinou berou jenom FAT32 takže běžnej disk ti to neveme, musíš ho naformátovat na NTFS ale pak ti to neveme soubory větší než 4GB což je v případě nahrávaní filmů ve velkým rozlišení problém. Možná se to rozdělí na více souborů ale nevím, nikdy jsem žádný filmy nenahrával.
Just Fucking Google It!
Nevim jak Sencor ale ja mam Evolve a mel sem externi HDD (WD 400 GB) a strasne dlouho trvalo nez ho SetTop box nasel a treba se mi stavalo ze pri sledovani filmu se najednou odpojil.. nevim mozna to byla chyba disku protoze zuanedlouho disk prestal spolupracovat i s PC :( tedkom pouzivam radsi Flash disk Verbatim 16 GB a je to v pohode 

AMD Athlon 64 3000+, 2,5 GB RAM, NVIDIA GeForce 8600 GT (512 MB), HDD: WD 80 GB, WD 500 GB, OS: Windows XP Professional (32-bit), Fedora 16
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
NB: HP ProBook 4710s, Intel Core 2 Duo 2,1 GHz , 4GB RAM DDR2, ATI Mobility Radeon HD 4330 (512 MB), HDD: WD 500 GB, OS: Windows 7 Ultimate (32-bit)
Evolve mi doma nenaladil ani ťuk, šel ještě tentýž den zpátky do obchodu ...
Já jsem ještě na tom SetTop boxu nezkoušel žádný film pustit. Zkusím to z Flashky a pokud to bude hrát tak bych zkusil ten HDD. Ale s tím souborovým systémem mě docela děsíte-třeba to veme NTFS ne?
Ještě můžu zkusit naformátovat tu flashku NTFS a je to... ale až za 14 dní. ten settop box totiž není můj.
Ještě můžu zkusit naformátovat tu flashku NTFS a je to... ale až za 14 dní. ten settop box totiž není můj.
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
Pokud to bere jenom FAT32 (což je většina set-top-boxů) tak ti to veme jenom FAT32, NTFS to odmítne s hláškou neplatný disk aj. takže i když si flashku která původně měla FAT32 naformátuješ do NTFS tak ti to nepůjde.
Just Fucking Google It!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2290
-
od shockwave
Zobrazit poslední příspěvek
01 zář 2024 09:51
-
- 10
- 5008
-
od standacich
18 úno 2025 20:29
-
- 3
- 3144
-
od kecalek
18 lis 2024 12:22
-
- 6
- 3379
-
od JHH1977
02 bře 2025 19:45
-
-
Externí bluetooth nenajde žádné zařízení Příloha(y)
od Mates2004CZ » 15 zář 2024 17:51 » v Problémy s hardwarem - 4
- 3304
-
od petr22
16 zář 2024 16:22
-