Hoj hoj mám pc ,který pripojuji k lcd obrazove pres drat no proste vga nejak tak
moje tv lcd ma tento pripojovac v zadu tky je tamvga a je to stejny pujde to k sobe pripojit ,že bych paril na televizce ???
jo na tv je to ,ale černy a na pc modrý to asi nevadi co ???
LCD TV + PC - jak propojit přes VGA
LCD TV + PC - jak propojit přes VGA
Naposledy upravil(a) Ltb dne 25 črc 2011 18:03, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: LCD + PC
Tak to zkus, jestli to tam jde zapojit, co řešíš.. pokud to pasuje do sebe, tak zřejmě nevadí, že má každej jinou barvu, vyzkoušej..
Mám pro tebe prosbu, piš prosím česky!
A proč se ptáš na takový blbosti? Jako kdybych měl USB myš připojenou k PC s bílíma USB portama a řešil jestli mi půjde zapojit k notebooku s černýma portama a kabel je bílej.
A proč se ptáš na takový blbosti? Jako kdybych měl USB myš připojenou k PC s bílíma USB portama a řešil jestli mi půjde zapojit k notebooku s černýma portama a kabel je bílej.
Just Fucking Google It!
Spíš myslí, že je konektor v té televizi černý a v PC modrý, no to jsi asi vyčetl taky.. normálně ať to zkusí, jestli to tam pasuje, a když jo, tak co řeší..neřeknu, že by se zeptal, jak obraz přepnout na tv, ale tohle...
Nevim, jestli je D-SUB i nějaká černá..
Nevim, jestli je D-SUB i nějaká černá..
Jo, starý moniotry měly černý a bílý kabely, dnes už je to všechno modrý. Ale na barvě vůbec nezáleží (ve většině případech), to je jak kdybych měl bílej počtač (case) a ptal jestli mi k tomu půjde černej monitor.
Just Fucking Google It!
Jj, přesně tohle jsem si myslel, že to tak je.
Re: LCD TV + PC - jak propojit přes VGA
a nevite jak to bude priblizne probihat ?
pripojim zapnu pc a tv a bude se muset asi na tv neco nastavit ? nebude pak problem kdyz pc zas odpojim bude zas neco nastavovat se kdyz uz tam nebude pc v tv se vubec nevyznam ,abych tatovi neco nepo
pripojim zapnu pc a tv a bude se muset asi na tv neco nastavit ? nebude pak problem kdyz pc zas odpojim bude zas neco nastavovat se kdyz uz tam nebude pc v tv se vubec nevyznam ,abych tatovi neco nepo

Lol tak to zkus ne? Jenom v TV nastavíš reřim AUX, AV,.. prostě režim vstupu a pojedeto.
Just Fucking Google It!
-
- nováček
- Bydliště: Jiříkov(konec světa kam ani ježíšek dárky nenosí :D)
- Pohlaví:
- Stav:
Hoj, sám jsem to měl chvíli na starším PC k TV připojený přes http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=63248tento kabel a přišlo mi že je to takový nejasný neostrý prostě nic moc, ale po tom co jsem to připíchnul přes http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62221 toto tak mi přišlo že je to o dost lepší takže bych doporučil to HDMi, ale pokud to připojuješ přes první možnost a máš TV od LG tak zmáčkneš na ovladači "input"(tušim) a tam si najdeš záložku "VGA(tušim) nebo taknějak to tam je.. Pokud jedeš přes HDMI tak to pustíš stejným způsobem, jen si najdeš odpovídající HDMI v nabídce (většinou je to co je zapojený na prvních místech a svítí to barevně) Pokud máš jinou značku tak nevim jak to tam maj dělaný.. Mrknul bych jak to tam je přesně ale nemám TV u sebe v pokoji neboť ji nosíme večer ven pod pergolu a sledujeme filmy za "pěkných teplých" večerů v rodinném kruhu venku u kafe.. :)
Ha jsem si všiml že to píšu lehce s křížkem po funusu ale to nevadí
Ha jsem si všiml že to píšu lehce s křížkem po funusu ale to nevadí

MSI 890GXM-G65, AMD Phenom II X6 1090T, Kingston HyperX 8gb (4x2gb) 1333mhz, Nvidia GTX470, WD Caviar Black 640GB (6gb/s, 64mb cache), Fortron Black Power 750W, HAF 922. Postupem času (asi 14dní) jsem přišel na to že by možná bylo lepší koupit ATINU(amdčko) Nebo spíš postavit to na Intel 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 16
- 9048
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
28 bře 2025 21:30
-
- 7
- 4284
-
od petr22
18 srp 2024 10:25
-
-
Zpětná komunikace z NTB na tiskárnu přes switch Příloha(y)
od vasekpetr1 » 24 říj 2024 21:25 » v Sítě - hardware - 16
- 9568
-
od vasekpetr1
10 pro 2024 17:05
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3673
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
Bezdrátový ovladač mi nejde spárovat přes Bluetooth
od maschke0 » 11 srp 2024 21:12 » v Taktování a další úpravy PC - 14
- 10704