Pomôžte mi s obnovením súborov!
Pomôžte mi s obnovením súborov!
Zdravím. Včera sa mi stala jedna veľmi nepríjemná vec. Na disku D som mal priečinok "TOMMY" kde som mal všetky svoje velmi dôležité veci. Omylom som tento priečinok presunul do zložky "4e7fe66f0cf8dadf17fb6935105169" čo ani neviem prečo ju tu mám a načo je. V nej sa ten môj priečinok s názvom "TOMMY" objavoval ale nedal sa mi otvoriť lebo mi vždy vypísalo "přístup byl odepřen". Dostal som radu, že mám skúsiť vrátenie zmen cez štart - pomoc - Vrátit změny v počítači pomocí nástroje Obnovení systému. Vrátil som teda o jeden deň dozadu a priečinok sa mi obnovil na pôvodné miesto. Bol som veľmi šťastný že sa mi to podarilo ale v ten deň som večer zistil, že nič z toho čo tam mám mi nejde otvoriť!!! Tieto súbory normálne sa zobrazujú aj zaberajú miesto na disku ale nejde nič otvoriť ani jeden obrazok, pesnička, videá. Je to pre mňa veľmi dôležité viete mi niekto poradiť čo s tým??????
Re: Pomôžte mi s obnovením súborov!
Klikni na ten adresář pravou myší, dej Vlastnosti a v kartě Zabezpečení nastav úplný přístup pro tvůj účet.
Potřebujete jinou pomoc při řešení problému ve Windows 10? Stáhněte si soubor Win10-finty.
podľa mňa sú zmazané tie súbory stade a program ktorý vracia naspäť to čo vymažeš sa vola recuva
Luboš dakujem velmi pekne. S dnešnými nervami som si práve vydýchol a môžem ísť spokojný spať. Ešte že existujú aj ochotní ľudia :)
novidíš Zajo
heh

Píše ti to také na tomto místě přístup odepřen?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
To marcelne - pleteš si toto fórum s diskusní skupinou. Sleduji již po delší dobu, že jen diskutuješ. Upozorňuji Tě, že pokud chceš radit, tak k věci a ne jen komentovat rady jiných. Také radit jen v případě, že jsi jistý, že rada je správná a řeší problém. Děkuji za pochopení. Pic
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!