Pojede Fraps na mém počítači? *
Pojede Fraps na mém počítači? *
Ahoj lidi. chtěl bych se zeptat jestli, když mám procesor intel pentium d 950, zdroj 305W, má mi k vánocům přijít grafárna - Sapphire HD 6570 1GB DDR3 a ještě mi mají přijít ramky - KINGSTON HyperX DDR2 2GB 1066MHz CL5, tak jestli bych přes fraps mohl natáčet hry jako např. minecraft, left 4 dead, magicka a nebo třeba trine, tak kolik bych měl při tom nahrávání FPS. napiště mi tedy prosím kolik bych měl FPS, nebo co bych mohl nahrávat bez lagů. předem děkuji za odpověď :)
Naposledy upravil(a) Myloš dne 22 pro 2011 02:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Oprava nadpisu „Fraps“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Fraps“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
Důvod: Oprava nadpisu „Fraps“, který svou nulovou informační hodnotou porušoval pravidla fóra. Nadpis má popisovat podstatu problému, ale „Fraps“ nepopisuje vůbec nic. Popis problému vytvoříš nejlépe tak, že popíšeš problém.
- Martab
- Moderátor / člen HW týmu
-
Guru Level 14
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Pojede Fraps na mém počítači? *
Vše záleží od toho jakou hru by jsi chtěl nahrávat, a taky v jakém rozlišení a detailech.
i5-3350P/P8B75-M LX/Kingston DDR3 8GB/GV-N960IXOC/SS-500ET/Seagate VS35.6/Transcend SSD370-128GB/Samsung BX2250 + Dell 1909W
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma
Přehled desktopových socketů a CPU
ThinkPad X230 - i7-3520M + Kingston Savage SSD
„Neexistuje důvod, proč by kdokoli chtěl mít doma něco jako počítač"(Ken Olsen)
Neboj se použít SZ a upozornit na své téma

Přehled desktopových socketů a CPU
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
No tak já osobně bych Fraps nedoporučoval, a doporučil bych We Game.
Jinak jde o to co budeš chtít nahrávat to se takhle z hlavy říct nedá kolik budeš mít FPS.
Jinak jde o to co budeš chtít nahrávat to se takhle z hlavy říct nedá kolik budeš mít FPS.
GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
hry jsem říkal : minecraft, left 4 dead, magicka a nebo třeba trine...
-
- Pohlaví:
Ty máš opravdu zdroj 305W? To bys s tou garfárnou asi nerozjel.
zdroj je - Dell H305P-00 a jak nerozjel? jako to nahrávání nebo že by tu grafárnu neutáhl? protože sem si na toto fórum už psal a říkali že tahle grafika mi na tom pojede...
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak FPS...to se nedá takhle odhadnout...Měl jsem s kámošem stejnej PC, ale na chlup úplně stejný komponenty a jemu to s Frapsem ukazovalo 35FPS a mě jen asi 25FPS...
Takže se to takhle přesně říct nedá...
Takže se to takhle přesně říct nedá...

GigaByte GA-AB350-Gaming 3, AMD RYZEN 7 3800X, AMD Radeon RX 7800 XT, 32GB RAM (DDR4 3000MHz)
-
- Pohlaví:
No nevím, žere 44W a doporučený zdroj je 400W - http://www.alza.cz/sapphire-hd-6570-d235039.htm , možná pojede ale možná budou problémy?
No za 1. bych koupil nějaký nový zdroj, raději nějaký lepší ať to máš zrovna do budoucna. A ten fraps... no odhaduju že ti to veme nějakých 10-15 fps ze hry ale nejsem si jistý, opravdu záleží na hře.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3252
-
od Arnold91
Zobrazit poslední příspěvek
02 čer 2025 15:26