Dobrý den.
Mohli by jste mě někdo poradit? Chtěl bych si postavit server, na kterém bych chtěl mít spuštěný TeamSpeak 3 server.
Mohli by jste mi pomoci vybrat nějakou sestavu? Vzhledem k tomu, že na něm nepojede nic jiného něž TeamSpeak 3, tak nemusí být zrovna dělo!
Děkuji moc za radu :-) a nápady :-)
PS: také bych potřeboval nějaké rady ohledně softwaru, který na ten server použít a také správu toho serveru.
Ještě jednou děkuji moc.
Stavba serveru pro TeamSpeak Vyřešeno
Stavba serveru pro TeamSpeak Vyřešeno
Naposledy upravil(a) Ltb dne 11 led 2012 14:35, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Doplnění nadpisu
Důvod: Doplnění nadpisu
- Orcus
- člen Security týmu
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Stavba serveru
Než Ti tu náš velectěný HW tým něco nahodí, musej vědět kolik do toho chceš investovat. 

Láska hřeje, ale uhlí je uhlí.
Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.

Log z HJT vkládejte do HJT sekce. Je-li moc dlouhý, rozděl jej do více zpráv.
Pár rad k bezpečnosti PC.
Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto, jaro3 a Diallix
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše fórum.
Re: Stavba serveru pro TeamSpeak
tak asi co nejmíň, bude to můj první server, takže nechci do toho vkládat nějaké hordy prachů.:-)
Něco jsem udělal špatně? Dal jsem to do špatného tématu? Že je tady takové ticho 

Kvůli TS chceš kupovat nový PC? Opraš ten co máš 15 let na půdě. Krom toho si myslim, že za elektřinu pro server pro TS co běží 24/7 utratíš víc, než kdyby jsi si ho pronajal z netu, leda by jsi ten svůj dál pronajímal. Jinak serverová část TS jde spustit z PC, na kterém spustíč i klientskou část,... takže jestli to chceš pro občasné pařby s kamarády na vlastním TS, nepotřebuješ zvlášť PC. Existuje i mraky veřejných serveru, kde se dá dohodnout s adminy o vytvoření místnosti s heslem nastálo.
Doporučuju prolézt fórum, je tam vše,... i instalace na linux: http://forum.teamspeak.com/forumdisplay ... er-Support
z teamspeak.com:
z fóra odpověď na otázku podobné tvé:
Doporučuju prolézt fórum, je tam vše,... i instalace na linux: http://forum.teamspeak.com/forumdisplay ... er-Support
z teamspeak.com:
Minimum Server Requirements
TeamSpeak 3 Server - Windows
Windows 2000, XP, 2003, 2008, Vista or 7
Intel Pentium III, AMD Athlon XP, or any newer CPU (recommended: 800 MHz or faster)
128 MB of system memory (recommended: 512 MB or more)
5 MB of disk space
Internet connection
z fóra odpověď na otázku podobné tvé:
mine have about 250 slots, and 70-120 used, my machine have 256mb ram, and the uplink is 100mb, but with 120 users it is about 4mb/s.
the once i had 150 users and the network usage was 8mb/s if im not wrong. the total bandwidth usage over the month, is 350gb.
but i have all the server with 16khz codec and 40ms delay. which is a bit smaller.
Co se týče spotřeby, tak to by mě ani tak nevadilo. No a určitě, bych ten server chtěl časem použít třeba i na něco jiného než jen na TS.
Může te mi složit nějakou tu sestavu? ( co nejlevnější ) nebo spíše hodit nějaký návrh ?
Může te mi složit nějakou tu sestavu? ( co nejlevnější ) nebo spíše hodit nějaký návrh ?
Jestli chceš mermomocí novej, tak si projdi internetový obchody, kategorii PC sestavy a seřaď si to podle ceny,... ten nejlevnější kup. Bez monitoru a operačního systému kolem 6000 Kč. Třeba: http://www.alza.cz/hp-pro-3400-microtower-d291917.htm
Jestli chceš "custom by forum user", tak si počkej, třeba ti někdo nakliká levnější.
Jestli chceš "custom by forum user", tak si počkej, třeba ti někdo nakliká levnější.
hmm tak nic no
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2166
-
od thetommys