Rozbitý přední výstup pro sluchátka Vyřešeno

...

Moderátoři: Marfy, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

Yanyc
Level 1
Level 1
Pohlaví: Žena
Stav:

Rozbitý přední výstup pro sluchátka  Vyřešeno

Příspěvekod Yanyc » 14 led 2012 22:18

Ahoj, podařilo se mi oddělat výstup pro sluchátka na ntb, něco se tam pokřivylo a už to nejede. Z reproduktorů naštěstí zvuk jede, ale bohužel s ohledem na spolubydlící a i pro to, že ten krám strašně hučí jsem radši pro sluchátka. Zajímalo by mě jak to můžu teď vyřešit. Takže jaké mám možnosti? pokud možno co nejednoduší a nejlevnější...cítím, že brzo tento stroj dojede napořád :) Hledala jsem na netu a narazila jsem na externi usb zvukovku kolem 200kč např, je to možnost? to pojede jen tak, když to strčím do usb vystupu? Nejsem z této možnosti moc nadšená protože mi i flashka z usb vypadává... Díky za jakoukoliv odpověď

Reklama
Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Rozbitý přední výstup pro sluchátka

Příspěvekod Uziv00 » 14 led 2012 22:24

Ahoj, moc tě nepotěším. První možnost je servis. Druhá možnost někdo opravdu šikovný, kdo NTB rozebere a zdířku vymění. A hlavně potom notebook složí dohromady. Je to ale ukrutná práce, protože bývá naletován na základní desce. Další možnost by mohlo být, že je tam inteligentní zvukovka, která by mohla přepnout výstup Line-out do mikrofonního vstupu - některé realteky by to mohly umět. No a poslední sis navrhla sama - externí zvukovka do USB. Ta fungovat bude, pokud ji systém sám nenajde, budeš muset nainstalovat ovladače. A ještě mě napadá, že by se mohla připojit bluetooth sluchátka. Tedy za předpokladu že NTB bluetooth umí, což dnes má snad každý.

Yanyc
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Yanyc » 14 led 2012 22:28

o, děkuji za rychlou odpověď. Slyšela jsem, že některé zvukovky to přepínání umí, ale že to většinou nejde. Nevěřím, že bych měla takové štěstí, nicméně za pokus nic nedám. Šel by k tomu prosím návod jak na to?

Uziv00
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod Uziv00 » 14 led 2012 22:35

Zkus najít panel, který vypadá nějak takhle. Většinou mívá speciální ikonku reproduktoru v systrayi (vpravo dole jak jsou hodiny). Pak dáš sluchátka do vstupu pro mikrofon a na tomhle panelu to přepneš.
Přílohy
realtek.JPG

Yanyc
Level 1
Level 1
Stav:

Příspěvekod Yanyc » 14 led 2012 22:56

hmm, toho jsem se bála :) Měla jsem to tam, ale jeden týpek mi to celé přeinstalovával, takže tam nemám nic originálního a bohužel ani tady totok. :) a na co jsem teď narazila na netu, tak na mém typu ntb to prý stejně nejde, takže hold se budu muset smířit s usbčkem. I tak děkuji moc za čas .)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Bezdrátové sluchátka
    od Dolpi » 28 lis 2024 06:23 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC
    3
    2663
    od Dolpi Zobrazit poslední příspěvek
    01 pro 2024 21:36
  • Nová sluchátka
    od Riviera kid » 24 kvě 2025 08:40 » v Vše ostatní (hw)
    4
    3824
    od Riviera kid Zobrazit poslední příspěvek
    24 kvě 2025 18:47
  • Bezdrátové sluchátka s ANC do 2000Kc k TV
    od walderan » 15 led 2025 12:16 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení
    6
    3323
    od walderan Zobrazit poslední příspěvek
    18 led 2025 17:51
  • Win 10 sluchátka po připojení ztrácí hlasitost
    od maiki » 07 čer 2025 00:36 » v Problémy s hardwarem
    0
    1588
    od maiki Zobrazit poslední příspěvek
    07 čer 2025 00:36
  • Herní sluchátka okolo 4 tisíc
    od Aurelian » 17 pro 2024 18:43 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC