Čau, před 10minutama jsem seděl u PC, díval se na seriál a vypaloval film. Najednou se pc úplně vypnulo a jenom CD se dotočilo. Chvílku jsem počkal, protože sem nevěděl co se děje (to hlavně nevím ani teď) a zkusil jsem PC spustit ale nic se nestalo. Žádný příznak přehřání jsem nezpozoroval.
Proto bych chtěl zažádat o nejakou radu, co by tomu třeba pomohla.
Předem díky.
PC nereaguje Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: PC nereaguje
Kontrolky svítí, větráky se točí, jde vůbec zdroj? Je napětí v zásuvce - na zdi?
Kontrolky nesvítí aspoň né ta, kde mám zapojenej síťovej kabel. Větráky se točí a jestly jde zdroj, tak to nevím jak zjistíl ale napětí v zásuvce je.
-
- Pohlaví:
Jakej síťovej kabel, nn ze zásuvky nebo internet? Tohle opravdu vypadá na zdroj, jaký je a jak je starý? Můžeš zkusit vše odpojit, nechat jenom CPU, 1RAM a GK. Mělo by se to spustit s hláškou že není z čeho bootovat.
Síťovej kabel z internetu. Zdroj - přímo značku jsem na něm nenašel ale je tam napsáno ATX-450 JSP 450W. Stáří zdroje bude něco přes 3 roky. Žádná hláška se nezobrazí, nic se nestane.
-
- Pohlaví:
Pak zřejmě odešel zdroj a nejspíš větev 5V. Jestli máš nějaký usb zařízení s LED diodou měla by svítit, ale i pokud by svítila chybu zdroje to nevylučuje.
Mám USB lampičku, která po zapojení nesvítí.
Takže to je 100% chyba ve zdroji jo? A kdyby jsi byl tak hodnej a poslal odkaz na nějaký zdroj, nejlépe z alfacompu. A ještě otázka, dokázal bych ho sám vymontovat i spátky ten novej namontovat?
-
- Pohlaví:
Vymontovat bys to jistě dokázal, jde jen o vyndání a opětovné zasunutí několika konektorů a čtyři šrouby.
Napiš sem jakou máš sestavu /všechny komponenty/ a někdo kdo má přehled ti jistě zdroj poradí, já nemám přehled o zdrojích.
Napiš sem jakou máš sestavu /všechny komponenty/ a někdo kdo má přehled ti jistě zdroj poradí, já nemám přehled o zdrojích.
Dobře, zítra to dopíšu. Teď jsem na iPodu a už mám jen 1% baterky. Ale tobe děkuji za rady a vyřešení mého problému.
-
- Pohlaví:
Za nic, když tak ráno založ nové téma přímo o zdroji, aby si toho ti kluci dříve všimli!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3740
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
03 lis 2024 09:06