propojení domácí kino s PC
Re: propojení domácí kino s PC
můžu ty bedny zapojit třeba dvě do jednoho výstupu prostě ty kablíky tam nacpat ? a nebo neexistuje něco na rozšíření těch IN výstupů abych tam narval celkem 3 a 3 ty cinche a zbytek dal do pc jak 3 x 3,5 jack nějaká taková redukce
jackas4 píše:tak jsem to změnil na aux ono tlačitko play mělo ještě druhou funkci, hraje ale jen sub a jedna bedna, jak řešit tenhle problém ?
Hádám, že správným zapojením beden :) Tohle podle mě jasně ukazuje na to, že ty bedny jsou zapojený stylem „kudy blíž“.
no tak jako vyzkoušel jsem ted všechno postupně zapojit do zadních kanalu a ty prostě nefakčí jedou jen přední L i R a subáč tam muzu narvat cokoliv a jede to ale zadní L a R a center kanaly nereagují....
Jsou dvě možnosti:
1. Buďto to jinak nepůjde, protože kino prostě ze dvou kanálů víc jak přední levý a pravý neudělá, anebo
2. bude v tom nastavení kina nějaká možnost, že by ten zvuk z AUXu dokázalo - jak bych to řekl - "rozvirtualizovat" do všech repráků (nebo aspoň do subwooferu, aby to vyrobilo nějaký basy). To se samozřejmě bez znalosti konkrétního typu přístroje (k němuž by šel dohledat nějakej manuál) takhle na dálku nepozná ;). Edit: přehlídl jsem, že do subu to jde ... takže tím se stává druhá možnost méně pravděpodobnější. L+R+Sub to udělá, víc bych po tom možná ani nečekal. Zkus prozkoumat možnosti nastavení, jestli to tam někde není.
1. Buďto to jinak nepůjde, protože kino prostě ze dvou kanálů víc jak přední levý a pravý neudělá, anebo
2. bude v tom nastavení kina nějaká možnost, že by ten zvuk z AUXu dokázalo - jak bych to řekl - "rozvirtualizovat" do všech repráků (nebo aspoň do subwooferu, aby to vyrobilo nějaký basy). To se samozřejmě bez znalosti konkrétního typu přístroje (k němuž by šel dohledat nějakej manuál) takhle na dálku nepozná ;). Edit: přehlídl jsem, že do subu to jde ... takže tím se stává druhá možnost méně pravděpodobnější. L+R+Sub to udělá, víc bych po tom možná ani nečekal. Zkus prozkoumat možnosti nastavení, jestli to tam někde není.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 3421
-
od petrvorisek
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 16:26