Ahoj,
potřebuju sehnat 30ks sluchátek. Použití ve škole, takže to chce něco blbuvzdorného a vandaluvzdorného. Cena samo co nejnižší. Řekněme strop 9000,- na všechny. Dá se za 300/kus sehnat uzavřená (traktoristická) sluchátka? Pokud možno bez mikrofonu.
sluchátka - dobrý poměr cena/bytelnost
Re: sluchátka - dobrý poměr cena/bytelnost
ahoj,
zkus se třeba na alze podívat na tyhle:
Gembird MHP-880 Profi
za cca dvěstěpadesát, hrajou dobře
zkus se třeba na alze podívat na tyhle:
Gembird MHP-880 Profi
za cca dvěstěpadesát, hrajou dobře
A co zpracování, vydrží hrubší zacházení? Na nějaký ten poslech stačí co se kvality týče prakticky cokoliv, ale aby to vydrželo...
I kdyby to bylo ze železa, studenti to stejně zničej, vlastní zkušenost.
Nejlepší je když si nosej vlastní, ty si jen tak nezničej. Ale oni si je nosit nebudou, pak budou dělat že o tom nevěděli atd.. Hold smůla.
jackdown: Už vidim jak ty plastový držáky kolem repráků praskaj. Chce to vlastní zkušenosti, ne to co "vypadá" bytelně. Tyhle ale podle mě vůbec bytelně nevypadaj.
Nejlepší je když si nosej vlastní, ty si jen tak nezničej. Ale oni si je nosit nebudou, pak budou dělat že o tom nevěděli atd.. Hold smůla.
jackdown: Už vidim jak ty plastový držáky kolem repráků praskaj. Chce to vlastní zkušenosti, ne to co "vypadá" bytelně. Tyhle ale podle mě vůbec bytelně nevypadaj.
Just Fucking Google It!
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Ty já jsem si jednou koupil Geniusky, už nevím přesně jaké ale stály mě pár šlupek. No cena odpovídala kvalitě zpracování, sice mají mikrofon ikdyž ten fungoval jak když nefungoval ale vzpomínám si, že protože mikrofon špatně fungoval a celkově byl naprd tak jsem ho chtěl sundat (nebyl odnímatelný) no a začalo to jemným zkoumáním plastových krytů, šroubků a tak podobně. Když jsem zjistil, že to jemně nepůjde, zkusil jsem ho odloupnout což se také nepovedlo a skončilo to tak, že jsem si sluchátka zapřel do nohou a mikrofon rval vší silou hlava nehlava...
A věřte tomu nebo ne, pořád tam je. A co je nejlepší? Za tu dobu, co mi pár sluchátek už prošlo rukama mám tyhle "speciální" ještě někde zahrabané a fungujou... 

Zkus je dohledat..: http://sluchatka.heureka.cz/f:1576:3117;2002:386325/
Just Fucking Google It!
Taky bych se přimlouval za dohledání, díky :-)
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jo, jsou to TYTO, bohužel "Již není v prodeji v žádném internetovém obchodě." Hold doba jde rychle a kdyby jsi potřeboval jedny určitě by je nějaký obchodník či sklad někde vyhrabal ale v takovém počtu nevím nevím...
Díky moc, aspon vím co přibližně hledat, třeba dělají i novější model, který taky něco vydrží. Na první pohled vypadají použitelně.
- Funstorm007
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Jn, hold dneska se jede na levné plasty a co se zpracování týče děs a hrůza. Jenže člověku pak stejně nezbyde než pořídit nějaké nové modely, které už nevydrží tak dlouho...
Zkusil jsem poslat pár mailů, jsem zvědavý jak to dopadne.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2582
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
23 říj 2024 16:33
-
-
Grafika z bazaru cena cca 2-3000 Kč Příloha(y)
od michal84 » 15 bře 2025 14:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 38
- 14475
-
od michal84
11 dub 2025 10:54
-
-
-
PC na grafický dizajn, cena do 50 000 Kč (2000 eur)
od cobr4in » 12 črc 2024 18:30 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 9
- 3373
-
od cobr4in
15 črc 2024 20:33
-
-
- 4
- 3549
-
od petr22