Ahoj Mám notebook a nejede mi zvuk. Zkoušel jsem sluchátka. Nefunguje. Zkoušel jsem reproduktory. Nefunguje
Jak to mám spravit ???
a Ve zvukových zařízeních mam vše nastaveno jako hlasitost na Max
Nejede Zvuk Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Nejede Zvuk
Nejsou ve Správci zařízení nějaké žluté ?? či !!? Zkusil si přeinstalovat ovladače zvukovky? Na liště máš ikonu reproduktoru, není to tam ztlumené?
Tu lištu tam právě že Nemám a dát mi tam nejde
Tak zkus kurzorem myši zajet dolů dokud se kurzor nepřemění v tento ↕ symbol a přidržet levé tlačítko myši a táhnout nahoru,panel by se ti měl objevit.
Jinak ovládat zvuk jse i pomocí klávesové zkratky,u mne je to modře popsaná klávesa Fn,kdyz ji podržím a stisknu klávesu modře zabarveným symbolem repráčku,většinou jsou to klávesy F10-F12
Jinak ovládat zvuk jse i pomocí klávesové zkratky,u mne je to modře popsaná klávesa Fn,kdyz ji podržím a stisknu klávesu modře zabarveným symbolem repráčku,většinou jsou to klávesy F10-F12
Naposledy upravil(a) kocour34 dne 13 kvě 2012 18:15, celkem upraveno 1 x.
Nefunguje Neoběví se
Musíš kliknout na hlavní panel, pravé tlačítko myši a kliknout na "uzamknout hlavní panel" a poté udělat to, co tu navrhoval kocour34
CPU: AMD Athlon 64 x2 6000+ 3,10 GHz | GPU: nVidia GeForce 9600gt 512mb | RAM: Kingston 2x2 GB 800 mhz | HDD: WD 320 GB |PSU: Corsair CX600 600W | OS: Windows 7 Home Premium 64 bit
Empiik píše:..Mám notebook a nejede mi....

Hezká základní informace, ale chtělo by to rozšířit, jaký OP systém ??? a ten NB ?????
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Re: Nejede Zvuk Vyřešeno
Win-XP
Vypadá to na ztrátu času 

Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Stalo se mi to tak že jsem měl nastaven Spořič obrazovky za 5 minut dal jsem tam z Windows XP na {Žádný}
Dal jsem Použit pak OK a přestalo mi to jet
Dal jsem Použit pak OK a přestalo mi to jet
-
- Pohlaví:
Klikni někam vpravo úplně dolů pravou myší a vyber Odemknout hlavní panel či podobně a pak to roztáhni směrem nahoru.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nekvalitní zvuk po reinstalaci Win 11 Příloha(y)
od mateo- » 13 úno 2025 15:23 » v Problémy s hardwarem - 15
- 6188
-
od mateo-
Zobrazit poslední příspěvek
16 úno 2025 16:09
-
-
- 13
- 5780
-
od petr22
13 zář 2024 14:32
-
-
jaK nastavit zvuk na ROG STRIX X870-F GAMING WIFI Příloha(y)
od Mapa111 » 12 bře 2025 13:45 » v Problémy s hardwarem - 4
- 11820
-
od Mapa111
17 bře 2025 12:12
-